E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDeutsche: TL değerinin altında işlem görüyor---

Deutsche: TL değerinin altında işlem görüyor

Deutsche: TL değerinin altında işlem görüyor
02 Mart 2016 - 11:10 borsagundem.com

Deutsche Bank'ın Londra merkezli stratejisti Gautam Kalani, TL'nin benzer para birimlerine göre geride kaldığının altı çizildi.

Deutsche Bank'ın Londra merkezli stratejisti Gautam Kalani dün gönderdiği e-mail notunda, AMB toplantısı öncesinde EUR/TRY'de 3.12 hedefle kısa pozisyon alınmasını önerdi.

Notta kısaca, Türkiye'nin iç ve gelişmekte olan piyasa döviz piyasalarıyla ilgili temel dış endişeleri henüz çözülmemiş olsa da, "mevcut (muhtemelen geçici) olumlu risk ortamından faydalanmak istiyoruz." denildi.

Deutsche Bank notunda, TL'nin, Türkiye-Suriye sınırındaki gelişmeler nedeniyle ve geçtiğimiz hafta Güney Afrika randında yaşanan zayıflığın TL'ye de sıçramasına bağlı olarak diğer yüksek betalı benzer para birimlerine göre geride kaldığının altı çizildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kingreal03 Mart 2016 09:51

    Emin günay; bu haberden bunu mu anladın? Yaw adam TL daha değerli olmalı diyor, sen çıkış yapacaklar diyorsun. Bu nasıl bir finansal anlayış??

  • emin guney02 Mart 2016 11:23

    Büyük çıkış yapacaklar Turkiye'den, oyun ve yönlendirme peşindeler...