E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDeniz Baykal'dan çok sert 'Cumhuriyet' açıklaması---

Deniz Baykal'dan çok sert 'Cumhuriyet' açıklaması

Deniz Baykal'dan çok sert 'Cumhuriyet' açıklaması
31 Ekim 2016 - 22:13 borsagundem.com

Eski CHP genel başkanı ve CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal, Cumhuriyet Gazetesi'ne yapılan operasyona ilişkin olarak, ''Hukuki, adli değil, siyasi ve idari bir karardır” dedi.

CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal CNN Türk canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Baykal, Cumhuriyet Gazetesi'ne yapılan operasyonu da sert bir dille eleştirdi. İsmi geçen gazetecilerin FETÖ ve PKK ile ilişkilendirilmesinin kesinlikle mümkün olamayacağını söyleyen Deniz Baykal, bu davanın darbe sonrasında başlatılan FETÖ soruşturmasını sarsacağını da söyledi.

Baykal, operasyonun ‘FETÖ’ soruşturmalarını sulandıracağını ifade ederken ”Yargıyla ilgili çok ciddi kaygı verici bir tablonun bulunduğu bu operasyonla ortaya çıkmıştır. Savcılık çok ince biçimde bir açıklama yaptı. Savcılık ince bir yaklaşım içine girmiş. Açıklamada diyorki, FETÖ’cü ve PKK üyesi olmamakla birlikte onlar adına suç işleyen kişileri soruşturmak üzere’’ diyor. Bunun inandırıcı bir yönü yok”” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Oz01 Kasım 2016 23:26

    Dayak cennnetten çıkma nasıl olur diyene...bak Ahmet Hakana anla..

  • agah a01 Kasım 2016 09:59

    biz her şeyin farkındayız agah efendi, ancak sen ve senin gibi başını kuma gömen ve biat eden kullar için son ne olacak merak ediyorum.... ama şunu bil ki son senin hayal ettiğin gibi olmayacak...

  • vatansever01 Kasım 2016 01:16

    Bazi geri zekalilarin kafasi basmiyor ,bu MIlletin Cumhurriyet ve gazeteyle sorunu yok ,sorun ,Cumhurriyeti ve gazeteyi kullanarak teror propagandasi yapanlar

  • KEMALIST01 Kasım 2016 00:07

    Büyük Önder ATATÜRK ün ismini verdiği CUMHURIYET gazetesini kimse susturamaz.Bu millet CUMHURIYET gazetesine sahip çıkacaktır.

  • Asil Türk31 Ekim 2016 23:54

    Cumhuriyet gazetesi ve yazarlarının FETÖ ve PKK ile ilişkilendirilmesi saçma.Muhalif medyayı susturma operasyonu.Yıllarca Fethullah Gülen in ülkemize ihanetlerini yazan gazete CUMHURIYET tir.Fethullah â birzamanlar tapanlar şimdi demokrasi havarisi kesildi.Yaşasın laik Türkiye ve CUMHURIYET gazetesi.

  • AHMET31 Ekim 2016 23:09

    TARİH SİZİ PKK-FETO İLE BİRLKTELİĞE KADAR GÖTÜRECEK..ŞURAYA ÇİZİYORUM..KAYBOLUP GİDECEKSİNİZ ÇÜNKÜ BU MİLLETİ GENLERİNDE YOKKK..AVRUPA SOKTU SİZİ İÇİMİZE....YETERBE..HAİNLİĞİN BU KADARINA PES..AÇIK AÇIK PKK DESTEKLE KAPATINCA NARAYI BAS

  • vatansever31 Ekim 2016 23:02

    Gercekleri kabullenmek zordur ,ama yuzleseceksiniz ,kacariniz kalmadi umarim bir an evvel idam geri gelir

  • agah31 Ekim 2016 22:27

    SONUNUZUN GELDĞİĞNİ HEPİNİZ FARKINDASINIZ...SİZ GİDİNDE FRANSADA,AVRUPADA.DEŞI ÖVEN BİR GAZETE BULUN GEÇİN BUNLAR YAV KOCA KOCA ADAMLARSINZ..KÜLAHIMA ANLATI