E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDemirtaş'tan geçici hükümet açıklaması---

Demirtaş'tan geçici hükümet açıklaması

Demirtaş'tan geçici hükümet açıklaması
27 Ağustos 2015 - 13:48 borsagundem.com

HDP Eş genel başkanı Selahattin Demirtaş seçim hükümetine yönelik açıklamalarda bulundu

HDP Eş genel başkanı Selahattin Demirtaş dün geldiği Avusturya'nın  başkenti Viyana'da temaslarını sürdürüyor.
 
Avusturya Cumhurbaşkanı Heinz Fischer tarafından Hofburg sarayında  basına kapalı bir görüşme yapan Demirtaş bugün de basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.
 
Seçim startını Viyana'dan vereceklerini açıklayan Demirtaş seçim hükümetinde Başbakan Davutoğlu tarafından bakanlık teklifi getirilen HDP'li 3 milletvekilinin bu görevi kabul edeceklerini söyledi. Demirtaş Viyana'da şunları kaydetti:
 
'Biz bu konuda kararımızı daha öncede açıklamıştık. Partimizim Merkez Yönetim Kurulu'nu toplamış ve politikamızı netleştirmiştik. Biz geçici seçim hükümetinde görev alacağız. Hangi arkadaşımız görev alırsa bizim açımızdan fark etmez. Bütün milletvekillerimiz o görevi layıkıyla yürütebilecek düzeye, potansiyele sahiptir. Bu 3 arkadaşımız da yakın zamanda görevlerine başlayacaklar.'
 
Bugün saat 18.00 de Viyana'nın Museumquartier meydanında HDP'lilerle açık hava buluşması yapması planlanan Demirtaş halka seslenecek ve seçim startını buradan verecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fbajdsfba27 Ağustos 2015 15:08

    her seye bı yafta yaftacı bı gurh var alah bırdesn onlar ıkıder

  • amk'a cevaba cevap!27 Ağustos 2015 14:58

    meşhur 'istikşafi' (!) sürecindeki tutanaklar yayınlandığında trollerin suratlarının alacağı rengi merak ediyorum... koalisyon gerçekleşseydi bakanlıkların karakutusu teşhir edilir, 17-25 aralık kelle götürürdü..Neyse biz susalım, tarihin en büyük götürüsünü tarihe bırakalım..

  • amk'a cevap27 Ağustos 2015 14:31

    Eğer akp ile inatlaşmayıp koalisyon yapsaydınız bu pkk bakan veremeyecekti lakin amacınızı herkes biliyor sırf akp'ye bu durumu ihale etmek için koalisyonun hiçbir türlüsüne gelmediniz! Yani akpyi hdp ye muhtaç edip seçimde de akp pkk ile işbirliği yaptı diyeceksiniz! bu kadar iki yüzlü partiyi TC Devletinde gördüm vesselam

  • amk27 Ağustos 2015 14:13

    Selo; tarihin en başarılı genel başkanı! Cunhuriyetimizi yıkmaya yeminli katil yuvası Kandil'den inip Türkiye Cumhuriyeti'ne üç bakan vermeyi başardı! Elbette; sağolasın AKePe!

  • DOĞRU SÖYLE27 Ağustos 2015 14:04

    ADAM SIRTIMI ARKAAASINIII VİYANAYA DAYAMIŞ ADAMLARDA DAYIYOR