E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDemirtaş çok fena patladı---

Demirtaş çok fena patladı

Demirtaş çok fena patladı
21 Temmuz 2015 - 09:27 borsagundem.com

Suruç'ta yaşanan facia sonrası ilk açıklamasını dün yapan Demirtaş, yapılan haberlere tepki gösterdi

HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, MYK toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte Demirtaş'ın o açıklamaları...

* Çoğu ünivesite öğrencileri her biri bu ülkenin ayrı bir değeriydi. Bu acı gerçekten çok büyük. Bazı değerlendirmeler ve partimize dönük saldırılar en az bu katliam kadar acı.

* Güvenlik tedbirlerini arttıracağız, halkımız da böyle yapsın. Tecavüz ordusuna karşı çağrı yaptık. Ama havuz medyasının en aşağılık isimleri "silahlanma çağrısı yaptı" diye HDP'ye saldırıyor. 

* Böylesi bir acı da bile bir ortaklaşma yaşanamıyor. Kendi kinlerinde boğulmuş insanlar. İnsanlık adına utanç verici bir durum. 

* Biliyorum paranızı kim verirse onun düdüğünü çalıyorsunuz. Bu topraklarda insanlığı yeniden inşaa edeceğiz sizin beslemeniz IŞİD'e rağmen... Biz ele ele vereceğiz. Barış ve demokrasi ilkelerinden vazgeçmeden kardeşliği büyüterek bu ülkede yaşayacağız. Bu alçaklara rağmen bunu yapacağız. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)