E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu ne zaman meydanlara inecek?---

Davutoğlu ne zaman meydanlara inecek?

Davutoğlu ne zaman meydanlara inecek?
07 Nisan 2015 - 10:28 borsagundem.com

AK Parti'nin, 7 Haziran milletvekili seçimlerine hazırlık kapsamında düzenleyeceği mitinglerin hangi tarihte başlayacağı da belli oldu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın imzasını taşıyan e-muhtıra'nın yıldönümü olan 27 Nisan'da meydanlara inecek.

Alınan bilgiye göre, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir süredir AK Parti Genel Merkezi'nde, milletvekili aday adaylarıyla ilgili üst düzey parti yöneticileriyle değerlendirmelerini sürdürüyor.

Davutoğlu'nun, milletvekili aday adaylarıyla ilgili değerlendirmelerini tamamlamak üzere olduğunu belirten yetkililer, listeye son şeklinin verileceğini bildirdi.

AK Parti'de seçim kampanyasıyla ilgili detaylar da belli olmaya başladı.

Kampanya takvimine göre, AK Parti Seçim Beyannamesi'nin kamuoyuna açıklanması ve aday tanıtımının, 15 Nisan ya da 16 Nisan'da yapılması planlanıyor.

İlk miting 27 Nisan'da

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, milletvekili aday listesinin Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından meydanlara inecek. Davutoğlu, 27 Nisan'da düzenlenecek ilk mitingde vatandaşlarla buluşacak.

Davutoğlu, 30 büyükşehir ile Başbakan olduktan sonra gitmediği illere öncelik verecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • flamenco7207 Nisan 2015 10:33

    Mehmet Metiner: Bu vesayet Anayasasıdır, bunu parçaliiicazz, hükümetin sahibi Tayyip Erdoğandır!.Buradan yola çıkarsak..takvimin belirleneceği yer SARAY olsa gerek:):)