E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDağ: Yandaş anket firmaları tarafından manipülatif oranlar açıklanıyor ---

Dağ: Yandaş anket firmaları tarafından manipülatif oranlar açıklanıyor

Dağ: Yandaş anket firmaları tarafından manipülatif oranlar açıklanıyor
09 Haziran 2020 - 11:48 borsagundem.com

AK Parti Ar-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Son günlerde geleneksel ve dijital medyada yandaş anket firmaları tarafından manipülatif, gerçeklerle bağdaşmayan anketler ve oy oranları açıklanmaktadır" değerlendirmesini yaptı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR09 Haziran 2020 20:50

    REİS varken Türkiye'ye muhalefet edenlere oy verir miyiz, daha sonra OY ANAM OY deyip ağlamak ister miyiz, asla. Öyleyse DEVRİMCİ LİDER'İM REİS'İMİN İZİNDEN GİDECEĞİZ, TERÖRSEVİCİLERİNE ASLA GEÇİT VERMEYECEĞİZ. "OY'nama, OY'uma karışma, KATAKULLÜCÜ CANDAŞ'laşma operasyonu çekmeye kalkışma"

  • HAKAN09 Haziran 2020 15:33

    HER HALDE YANİ..NEYMİŞ T.ERDOGAN 3.SIRAYA DÜŞMÜŞ,,,YAV,,ÖLÜSÜ,SİZE 2 ÇEKER YAV,,NEYMİŞ CHP.HDP.İYİ PARTİ,,,İTTİFAKI BİRİNCİ ÇIKMIŞ..YAV BEN KENDİ ÇEVREME BAKIYORUM..MİLLET LANETLİYOR..CHP-HDP İTTİFAKINDAN ÇOK AMA ÇOK OY KAYBEDECEK..İZMİRDEKİ CAMİDE ÇALINAN MÜZİK..ÇOK KIZIYOR MİLLET  NASİL BİDİNCİ PARTİ ÇIKAR ANLAMADIM..YANDAŞ..ŞİRKETTÜRKİYEDE NELER OLMAZ Kİ..  BU GÜN SEÇİM OLSA...İKTİDAR OYU  YÜZDE ATMIŞ,,

  • Tabi ya09 Haziran 2020 15:28

    Zam ve vergiden baska bisey bilmez herseyi halkin sirtina yukleyip kendiniz lux icinde saraylarda yasam surerseniz olacagina bak ,, ac bi adami dinle daha ne kadar kandirabilirsiniz en son inek ve koyunun otlamasina bile vergi koymaya kalktiniz insan az utanir sıkılir yaziklar olsun

  • AkTorol Ahmet Ötzbir09 Haziran 2020 15:21

    Hain, vatan düşmanı ve  ajanlık yapan bölücü anket firmaları kapansın :D Chpekk  firmalar kapatılsın.... ahmet abi ne yazacam bu habere ? örnek yaz göreyim. 

  • Gercekler 09 Haziran 2020 13:54

    Bir gerceklik var CHP iyi Parti ve Sadet parti büyğmediköe ve bu ülkede yeni bir iktidar kurulmadıkça bu ülke girdaplardan çıkamaz! Ülke kaynakları niteliksiz işlerle yapmalanıp ülke öyle kötü ekonomik sosyal ve siyasal girdaplara sokulmuş ki! Fazlada dert etöiyoruz artık bir dahaki secimide akp mhp kolaisyonu alsın, bunların ülkeyi verecekleri hiç bir şey olmadığı daha açıkca görülecektir

  • Zanketör09 Haziran 2020 13:52

    Ahahahahahsh adam yandaş diyor

  • ekonomist/stratejist 09 Haziran 2020 13:17

    Manipülatif dediniz İstanbul yerel seçimini 2 kere kaybettiniz bu anketleri de aynı şekilde diyorsunuz yine kaybedeceksiniz. Doğanın kanunu böyle hiçbir iktidar ebediyen sürmez eninde sonunda öyle veya böyle iktidardan düşeceksiniz kaçarı yok o zaman işte ak kara belli olacak yaptığınız hesabı sorulacak feto-pkk-ihtiyat akcesi v.b

  • Küçük Yatırımcı 09 Haziran 2020 13:17

    Arkadaşlar Dobur halkında olanları yorumlayabilecek biri var mıdır?

  • M09 Haziran 2020 12:26

    Akp nin anket firmalarini kast etmistir..!:)

  • AA09 Haziran 2020 13:01

    CHP LİLERİN DAHA ÇOK ANKETÇİSİ VAR

  • Mucise Reis ;)09 Haziran 2020 12:23

    İstanbul seçimlerinde anketlerde binali bey alıyordu... 2 seçim yapıldı bir türlü alamadı. normaldir. : ) millet aç kardeşim işsiz, borç kredi batağında. kimse kimseye yardım edmeiyor. bazı bankalara kredi başvurusu yapanlar olumsuz cevap alıyor. eldeki kartların kullanımı kapanan, banka hesaplarındaki 3 -5 gr altına kart borcu yuzune hukuki olmadna bloke konanlar var. millet ayasofyada ezan okunsun, işbakasında cehap nin hissesine el konsun , izmirde camiden şarkı çalan yakalanasın ama sosyal medyada bunu paylaşan kişi bölücülükle mapus yatsın diye oy vermedi. iş yağtığını düşüneneler, karşılığında oy bekleyenler, boşa beklemesin. millete gerçek sorunlara yönelsin. millet sonunundan çıkamazken, yeni yeni projelerle başka sorunlar üretmenin karşılığı ne olabilirdi ? yüzde 35düşen oy tabikide.

  • Alp Tiğin09 Haziran 2020 12:11

    Anketler AKP.nin lehine olsaydı.Bu vatandaş konuşmazdı.Bilmiyor ki AKP yandaş medya ile 18 yıldan beri hükümet ediyor.Bu partinin pili ilk seçimde bitecek.Türkiye AKP.nin yükünden kurtulacaktır.

  • A. A.09 Haziran 2020 12:05

    Chp ne yapacağını şaşırmış. Salgında hükümetin başarılı olacağını düşünmüyorlardı. Şimdi başarıyı gölgelemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ellerinden gelen de yalanlar, iftiralar. Ama millet gördü. Kim güzel, modern hastane yapıyor. Kim de ahır gibi yeri sahra hastanesi diye yutturmaya kalkıyor? Hastane yolunu yapamayan, Fazilet durağı yalanını ortaya atan çapsız İmamoğlu'nu da herkes gördü.