E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanlığı'yla ilgili flaş iddia---

Cumhurbaşkanlığı'yla ilgili flaş iddia

Cumhurbaşkanlığı'yla ilgili flaş iddia
13 Kasım 2014 - 14:53 borsagundem.com

Cumhrubaşkanlığı Sarayı'nın yanına 250 odalı Cumhurbaşkanlığı konutu inşaa edileceği iddia edildi

1000 odalı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın yanına 250 odalı Cumhurbaşkanlığı Konutu yapılacağı iddia edildi. Bu iddiaya yanıt veren Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Metin Kıratlı, Beştepe'de yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili "Gerek yapılmış ve bitmiş olan inşaat gerekse devam etmekte olan inşaatımızla ilgili tüm yasal süreç tamamlanmıştır. Usulüne uygun olarak yapılmıştır" dedi.

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisine 1000 odalı olarak inşa edilen Cumhurbaşkanlığı Sarayı'yla ilgili tartışmalara şimdi de ‘Cumhurbaşkanlığı konutu' iddiası eklendi. Dün basın toplantısı yapan Mimarlar Odası Ankara Şubesi, konutun 7 bin metrekare olduğunu ve 250 odası bulunduğunu ileri sürdü.

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, yapılacak Cumhurbaşkanlığı konutunun 7000 metrekareyi bulacağını ve 250 odalı olacağını  Candan, "Bir odayı 20 metrekareden hesaplarsak kendisine 250 odalı bir konut yaptırıyor. Maliye Bakanlığı konut maliyetini de açıklamalı. 4000 kişilik yaptırılan caminin mimarisi ise kopya" dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI: YASAL SÜREÇ TAMAMLANDI

İddialarla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Metin Kıratlı, Beştepe'de yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili "Gerek yapılmış ve bitmiş olan inşaat gerekse devam etmekte olan inşaatımızla ilgili tüm yasal süreç tamamlanmıştır. Usulüne uygun olarak yapılmıştır" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Altay13 Kasım 2014 19:48

    Aksaray dan,1 adet Oda kiralamak istiyorum Yetkililere duyurulur.Saygılar.

  • dlbyz13 Kasım 2014 19:31

    bu yapılanlar ekmek arasına sığmaz ama burdan ekmek arası yapan şirketler halka açıklanmalı konut halkın sectiği oturacak lakin halkın parasını ekmek arası peşkesi çıkarsa vay bu işin içinde olana

  • santana13 Kasım 2014 15:32

    devletin mali deniz yemeyen ... bu soz ne yazikki her zaman gecerliligini koruyor

  • ERDOĞAN KÖŞKÜ OLSUN13 Kasım 2014 15:30

    ERDOĞAN'IN İSMİDE BURAYA YAKIŞIR. NEDEN HİÇBİR YERE ERDOĞAN İSMİ VERİLMİYOR. BU ÜLKEYE BU KADAR EMEK VERMİŞ BİRİ OLARAK BU ONUN HAKKI. HAVAALANI VE KÖPRÜYE DE ADI VERİLMEDİ.

  • vatan13 Kasım 2014 15:09

    Yakışır