E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanlığı sitesinden Arapça yayın---

Cumhurbaşkanlığı sitesinden Arapça yayın

Cumhurbaşkanlığı sitesinden Arapça yayın
15 Eylül 2015 - 09:03 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarının 350 milyonluk bir coğrafyaya ulaştırılması hedefleniyor

Cumhurbaşkanlığı’nın kurumsal internet sitesinin Türkçe ve İngilizce’nin ardından Arapça yayını başladı. “www.tccb. gov.tr” internet sitesinin Arapça yayınıyla Cumhurbaşkanlığı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarının 350 milyonluk bir coğrafyaya ulaştırılması hedefleniyor. Sitenin, Türkiye ile Arap dünyası arasında var olan köprülerde yeni bir platform haline geleceği belirtildi.

‘SANAL TUR’ ARAPÇA YAPILABİLECEK

Cumhurbaşkanlığı kurumsal internet sayfasının, haberler ve açıklamalar dışındaki içeriği de Arapça sayfada yer alıyor. Kurumsal sayfanın en çok talep gören bölümlerinden olan ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Beştepe Millet Camii, Başyaverlik ve Atatürk Müze Köşkü’nün 360 derecelik fotoğraflarla gezilebildiği “Sanal Tur” uygulaması da Arapça olarak yayına girdi. İstiklal Marşı da Arapça’ya çevrilerek, internet sitesine konuldu. Cumhurbaşkanı’nın Arapça Twitter hesabının da 750 binin üzerinde takipçisiyle alanda önemli bir başvuru noktası olduğu ifade ediliyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HAFTANIN DİĞERİ.15 Eylül 2015 10:48

    Bunların güvendiklerine bakın hangi araptan dünyaya iyilik gelmiş iran bile bizim baş düşmanımız ellerinden gelse bizleri bir kaşık suda boğarlar.sizler hala arap baharı peşinden gidin sonlarınızda onlar gibi olur inşallah.

  • ALİ15 Eylül 2015 10:38

    kendini islamın halifesi sanıyor zat ı muhterem....