E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Gül'den bayrak indirme tepkisi---

Cumhurbaşkanı Gül'den bayrak indirme tepkisi

Cumhurbaşkanı Gül'den bayrak indirme tepkisi
09 Haziran 2014 - 18:14 borsagundem.com

"Tahrikler amacına ulaşamayacak"

Diyarbakır'da 2. Hava Kuvvet Komutanlığı'ndaki Türk bayrağının indirilmesine bir tepki de Cumhurbaşkanı Gül'den geldi.Cumhurbaşkanı Gül, "Şiddetle kınıyorum. Bayrak hepimizin ortak sembolüdür. Bu çirkin saldırı ve tahrikler amacına ulaşamayacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Basın Merkezi'nden yapılan açıklama şöyle:

"Diyarbakır 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı'nda direkteki Türk bayrağının bir gösterici tarafından indirilmesini şiddetle kınıyorum. Bayrak hepimizin bayrağı, ortak sembolü ve en önemli değeridir. Millet olarak ezelden ebede uzanan tarihi yolculuğumuzda bağımsızlığımızı ve bunun için verdiğimiz ortak mücadeleyi simgelemektedir. Şunu açıkça vurgulamak isterim ki; Bu ve benzeri çirkin saldırı ve tahrikler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Sorunların çözümü sürecinde, herkesi sorumlu davranmaya, provokatif eylem ve söylemlerden kaçınmaya çağırıyorum

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yavuz selim09 Haziran 2014 19:24

    bayrağı indiren şerefsiz kafasından vurulması gerekirdi kıbrısta bu yapılmıştı bayragı indiren rum kafasına sıkılmış.bayrak indirlmemişti .rumda gebermişti.buna nasıl musade edildi.