E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Meclis'e uyarı---

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Meclis'e uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Meclis'e uyarı
13 Haziran 2016 - 22:53 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir numara, süratle adımını atmanız gereken Parlamento İç Tüzüğü'nü değiştirmenizdir. Parlamento'nun şu andaki çalışmasına adeta mevcut iç tüzük ilkellik getiriyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki iftar programında milletvekillerine hitaben yaptığı konuşmada, "Biliyorum ki Meclis gündeminde pek çok önemli konu var. Bunları mutlaka hayata geçirerek Türkiye'nin önünü açmanız, yürüyüşü hızlandırmanız gerekiyor. Bana göre, bir numara, süratle adımını atmanız gereken Parlamento İç Tüzüğü'nü değiştirmenizdir. Çünkü Parlamento'nun şu andaki çalışmasına adeta mevcut iç tüzük ilkellik getiriyor, bu ilkellikten kurtulmamız lazım." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyetine, Türk halkına böyle, masaların üzerinde dolaşan parlamenterler yakışmıyor. Tahrik esaslı bir parlamento çalışması yakışmıyor." ifadelerini kullandı.

"TERÖR ÖRGÜTLERİYLE İÇERİDE VE DIŞARIDA YÜRÜTTÜĞÜMÜZ MÜCADELEYİ SÜRDÜRECEĞİZ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütleriyle mücadelenin süreceğine dikkat çekerek şu şekilde konuştu:

"Terör örgütleriyle içeride ve dışarıda yürüttüğümüz mücadeleyi kararlıkla sürdüreceğiz. Devletin teröriste demir yumruğunu, mağdur olan bölge halkına da şefkatli yüzünü gösterecek, tüm önlemleri alarak huzur ve güven ortamını tesis edip, güçlendireceğiz. Suriye sınırlarımızda ülke ve millet olarak geleceğimizi tehdit edecek bir oluşuma, siyasi, diplomatik, askeri tüm imkanlarımızı kullanarak sonuna kadar karşı çıkacağız. Kim olursa olsun, Suriye'nin kuzeyinde böyle bir oluşuma Türkiye olarak asla müsaade edemeyiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fatih14 Haziran 2016 09:34

    Akbaba isimli kullanıcı, iyi dinle.... Senin çok sevdiğin AKP, Şah Süleyman türbesini bir gece kaçırır, Kilis'e roket yağarken gider ABD'den silahlı insansız hava aracı, İsrail'den füze ister (yalvarır).... Senin çok sevdiğin AKP, PYD dediği teröristlerin kurtulması için Türkiye topraklarına Peşmerge askerinin postalını bastırır... Senin çok sevdiğin AKP, Rus uçağını vurduğu zaman önce Nato'ya koşar, sonra paralel subaylar yaptı der sonrada suçu Davutoğlu'nun politikalarına atar... Senin çok sevdiğin AKP, HDP'liler polis komiserini tokatlarken, bayrağı askeriyeden indirirken seyreder... Senin çok sevdiğin AKP, Kıbrıs'a zor şartlarda çıkarma yapan Erbakan'ın ve Ecevit'in, Kardak kayalarından Yunanlıları kovalayan Çiller'in bile tırnağı olamaz....

  • akbaba14 Haziran 2016 09:21

    Sayın Vatandaş, Bahsettiğin insanlar hep yol dedi, hep duble yol dedi. Birde Marmaray demiş, Hadi bir de köprü demiş, Hadi bir de havalimanı demiş, aynen hep yol demiş, ulaştırma demiş tabirinizle… Ama bahsettiğiniz Yunanistan’a verilen adaları bunlar vermedi. Hani ‘’Ulan Sinan ver bir duble rakı’’ diye bahsettiğin veya benzer tipleri olan Sağır İsmet’ler verdi onları. Yani tip 1 veya Tip A veya Şekil 1 veya Şekil A diyebilirsin. Aynı duble yol gibi. Çünkü kendileri kazanmadı bu memleketi. Pakistan’ın bile Osmanlı’ya yardım diye gönderdiği paralarla İş Bankası’nı kurmadız mı.? Bir sağır İsmet gitmiş, bir sağır Sinan mı eksik olacak. Gidin bakın Edirne’ye Han’ın Hamam’ın tapuları köftecinin elinde. Nerede bu kadar Ecdadın yaptığı tarih. Ahır mı kalmamıştı memlekette. Kapak sağlam olsa kurna yine bozuk.

  • vatandaş14 Haziran 2016 06:56

    Hocam, Ege’de yaklaşık 200 adaya Yunanistan bayrak dikti. Bunlar stratejik öneme haiz adalar bu sorunu nasıl çözeceğiz?” “İnşallah en kısa zamanda Boğaza 3. Köprü yapacağız…” “Hocam, Suriye’de savaşıyormuş gibi görünen PYD, PKK ve IŞİD gibi oluşumlar aynı düşmanın gayri meşru çocukları. Arada Kilis bombalanıyor. Suriye Konusunda ne yapacağız…” “Marmaray, hiç sorunsuz çalışmaktadır… İstanbul’un ulaşım sorunu büyük ölçüde çözülmektedir…” “Hocam, özelleştirmelerden dolayı ürerim bitti. Dış politikanın iflas etmesinden dolayı, artık ürünlerimizi ihraç edemiyoruz. Üretici perişan. Gelecek yıl ne olacak diye karar kara düşünmeye başladılar. Çözümünüz…” “Duble yol yapımına hızla devam edeceğiz, büyük kentler arasındaki ulaşım süresini yarıya indireceğiz….” “Hocam işsizlik…” “Duble yol…” “Hocam, itibar ve istikrarımız…” “Duble yol…” “Hocam, Doğu kan gölüne döndü…” “Duble yol…” “Ulan Sinan bana bir duble rakı ver… Ayık kalmak artık dayanılmaz oldu…”