E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan Irak Başbakanı ile görüştü---

Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak Başbakanı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak Başbakanı ile görüştü
21 Ağustos 2021 - 20:39 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Mustafa Kazımi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Türkiye-Irak ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, ticari, askeri ve istihbari alanlarda ilişkilerdeki olumlu gidişattan memnun olduklarını, terörle mücadele konusundaki iş birliğini de artırmak gerektiğini ifade etti.

Terör örgütü PKK’nın Kandil’deki mevcudiyetinin yanı sıra doğrudan merkezi hükümetin kontrolünde olan Mahmur ve Sincar’da da varlığını sürdürdüğüne dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK terör örgütünün ve uzantılarının kullandığı bu yere düzenlenen son operasyonda, öncekilerde olduğu gibi, sadece örgüt mensuplarının hedef alındığını, vurulan hedefin terör örgütünün iddia ettiği gibi hastane veya sağlık merkezi değil, örgütün barınma yerlerinden biri olduğunu söyledi.

Terör örgütü PKK’nın köşeye sıkıştıkça bu tür yalanlara daha fazla sarıldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin askeri yetenekler bakımından ulaştığı üst düzey seviyeyle birlikte bu operasyonlarda yüksek bir hassasiyet gösterdiğine işaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Merkel ile görüştü

 

Erdoğan ile Putin arasında Afganistan görüşmesi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN SABBAH21 Ağustos 2021 22:56

    Bunlarda görüssen ne olacak görüşmesen ne olacak kendilerine faydaları yok ki bizlere faydaları olsunlar.bu ülkeler haritada var olan ama aslen hiç bir fonksiyonu olmayan ülkeler.daha bir abd ve ab ülkelerini topraklarından çıkartamadılar.o kadar büyük zengin petrol kaynaklarını keriz gibi abd ye kaptırdılar.