E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı 2. tur seçimi illere göre sonuçlar---

Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi illere göre sonuçlar

Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi illere göre sonuçlar
28 Mayıs 2023 - 18:48 borsagundem.com

Türkiye, yeni cumhurbaşkanını belirlemek için tekrar sandık başına gitti. Saat 17.00 itibariyle oy verme işlemi sona ererken, oy sayımı devam ediyor. İşte il il Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları...

Türkiye'nin 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanının belirleneceği seçim 17.00'de son buldu. Seçimde, Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yarıştı. İşte İlk gelen sonuçlara göre il il Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları...

İşte Cumhurbaşkanı seçimi için saat 14.00 itibariyle AA'dan gelen il il sonuçlar...

(Grafik Sözcü'den alınmıştır)

YSK Başkanı: 18.15 itibariyle yayın ve veri girişine izin verilmiştir!

 

Türkiye 13'üncü Cumhurbaşkanı'nı seçiyor! İşte 30 ilde son durum

 

Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı belli oluyor: İşte ilk sonuçlar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran30 Mayıs 2023 05:37

    Kültürel ideolojik materyalist  ve sapık ideolojiler ile mücadele edilmeli.  Yobazlık ile mücadele edilemli. Bu din 3-5 çakala bırakılmamalı.  Bunları görmezden gelmeyin.  Dünya da bir deizm ateizm örtülü komünizm dalga dalga yayılıyor. İnsanlara sadece bu Dünya nın varlığından bahsedip  somut olana göre yani maddeye tapması telkin ediliyor.  Dolayısıyla insanlar mankurt haline getiriliyor. Bunlarla mücadele etmezseniz  Allah ın kahrı gazabı hem bunlara uyana hem yayana hem de görmezden gelenlere olacaktır.  İnsanları hasta ve ahmak bir zavallı haline getiren popüler kültür zırvalarını bir kenara itmez isek  yapılan güzel işler de kaybolur gider. 

  • FİNANS DÜNYASI29 Mayıs 2023 10:31

    CHP de kare kurulmuş  bir milletvekilliği bir rant imparatorluğu kurulmuş dede den toruna milletvekilleri var imiş.partiye bir giren ölene kadar devlet dairesi gibi partiden parti seçimleri kazansada kazanmasada umurlarında değil önemli olan onların mevki makamları olması nedeni ile tüm girdiği seçimlerde rezil olmaktadır.Proje ve vizyonları hiç yoktur boş şeyler ile halkı yanıltamıyorlar halk yutmuyor bunları, Sonra HDP ile ittifak yapan hangi parti olur ise Hakan Bayrakcı seçimleri kayıp eder dedi malesef oldu.Şimdi istanbul ve ankara belediye başkanlıkları da tek tek kayıp ediclecektir.Yeterdi RTE birazcık olumlu şeyler yapsın yeter bence.

  • Vatandaş 28 Mayıs 2023 21:11

    Bay bay kemal olacak mı. Ben hiç sanmıyorum. Koltuğu bırakmayacak. Bu seçmen tıpış tıpış yine bunu destekleyecek. Bu seçmene bu hak. Kaybetmeye mahkumsunuz. Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan.

  • Sadi28 Mayıs 2023 20:28

    Kılıçdaroğlu Türkiye siyasi tarihinin en başarısız en basiretsiz lideri olarak tarihin derinliklerine gömülmüştür. Böylesine derin bir ekonomik kriz içindeki ülkede iktidarı yenememiştir.. CHP yi bitirmiştir... Yazıklar olsun.. Yazıklar olsun.. Yazıklar olsun...

  • ALİ KODUŞ29 Mayıs 2023 10:32

    Senin yanlışın var Türkiye nin değil dünya nın en başarısız tek 16 girdiği tüm seçimleri kayıp eden tek genel başkan olarak Giness Rekorlar Kitabına giren kişi imiş.

  • Pala28 Mayıs 2023 19:46

    Sinan Oganin oyu nereye gitti

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ29 Mayıs 2023 10:33

    Sinan Oğan  Cumhur İttifakına oy verdi senin gözüne kalem mi kaçtı.

  • Ben görevimi yaptım oyumu kullandım 28 Mayıs 2023 19:40

    Bir kaç ay içinde dolar 10 liranın altına iner mazot benzin fiyatları çakılır etin kilosu 50tl olur peynirin kilosu 20tl olur vs vs çünkü artık yeni bir iktidar var.

  • YUSUF KALEKAPISI29 Mayıs 2023 10:33

    O kadar olmaz fakat zam gelmesin yeter.

  • xyz28 Mayıs 2023 23:11

    Boş yapma.  Çok daha önemli konular var!  Önce şu koca kafanı değiştir.