E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCübbeli Ahmet'ten inanılmaz 'yılbaşı' yorumu ---

Cübbeli Ahmet'ten inanılmaz 'yılbaşı' yorumu

Cübbeli Ahmet'ten inanılmaz 'yılbaşı' yorumu
29 Aralık 2016 - 08:44 borsagundem.com

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Twitter hesabından çok ilginç bir 'yılbaşı' yorumu yaptı.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen, Ahmet Mahmut Ünlü'nün Twitter'da yaptığı yeni yıl yorumu sosyal medyayı salladı. Çok sayıda kişi, Cübbeli'nin yorumuna tepki gösterdi.

Cübbeli'nin yılbaşı kutlamaları ile yaptığı yorumlar şöyle:
Neden Kafir'in bayramını kutlayacağım ya! Bizim bayramımız mı yok!? Mevlid'imiz mi yok!? Miracımız mı yok!? Neden hep biz onlara benzeyelim?

Sen gavurların bayramını kutlarsan, Allah da başına kafirleri musallat eder!

Bir kişiyi bile olsun Allah için vazgeçirelim şu noeli kutlamaktan! Allah korusun iman gitti mi cehennemden ebedi çıkamayacak!

Babanın katilinin bayram yaptığı günde bayram yapar mısın? Babanın katillerinin, dininin düşmanlarının kutlamalarına katılma. Noel kutlama!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir öğrenci 30 Aralık 2016 08:30

    Noel tehlikesi yaklaşıyor hocanın milleti uyarmasindan daha normal ne olabilir? Cübbeli haklı bizi kim yılbaşı kutlamaktan alikoymaya çalışsa o da haklı Çinde yılbaşı kutlamak yasak niye? Çünkü adamlar hristiyan değil niye kutlasin? Bizde hristiyan değiliz müslümanız Elhamdülillah niye kutlayalim?

  • Senede bir Gün30 Aralık 2016 01:59

    Hocayı takip edin. Takip etmezsen dersin ki yılbaşından niue bahsediyor. Ulan yılbaşı geliyorsa ondan bahsedicek. Adam iman gitmesin diye uğraşıyor. Tecavüz sohbeti de var dinle adam ol. Karşısınız belki dinime küfreden müslüman olsa meselesi bazılarımın ki.

  • bree uslanmazz30 Aralık 2016 00:58

    sen gevurlarin cep telfonunu ,gevurlarin internetini,arabasini ,ucagini,televizyasini kullanmaktan vazgeçmezsinde bree cüppeli akilmi verirsin Türklere.

  • eyyyy cuppeli30 Aralık 2016 00:55

    ensarcilara tek laf etmez,cemaat yurtlarinda çocuklara tecavuze ses çikarmazlar,ama yeni yil kutlamak gunah,inadina kutluyoruz

  • Baran dag29 Aralık 2016 15:45

    Hocam ben yeni yılı, girdikten 1 gün sonra kutluyorum yine de günah olur mu?

  • Yılbaşını ben de kutlamam, sevmem ama29 Aralık 2016 15:43

    En önemli sorunumuz çocuk yaştaki kızlarla evlenmek, eşleri dövmek, yılbaşını kutlamak mı ? Tüm hocalar sadece bu konuları konuşuyor. Yalan söylememek, sözünde durmak, israf, yolsuzluklar, hukuksuzluklar, gelir adaletsizliği, sömürü düzeni gibi islam ahlakı ile ilgili konularda niye konuşmuyor bu hocalar ? Belki de kendileri de pek ahlaklı olmadığı içindir

  • Önemli değil29 Aralık 2016 09:57

    İlginç olan bu yazıyı yazan kişiye sormak lazım 2016 yılında bu kadar şehit verdik napıcaz bunların üzerine gülüp göbek mi atıcı hayret

  • faruk bulut29 Aralık 2016 09:36

    cok doğru soylemiş nesi yanlış cüppeli hocadan yanlış söz mu bekliyordunuz.

  • YENİÇERİ29 Aralık 2016 09:31

    GARİP OLAN NE, TEPKİ GÖSTERENLER DE SORUN VAR BENCE.ADAM SONUNA KADAR HAKLI, BABA KATİLLERİNİN BAYRAMI.

  • metin29 Aralık 2016 09:15

    İlginç olan ne anlamadim adam hak neyse onu söylemiş.Sorun bence bu başlıgı atan kişi de.Bende ilginç deyince noel kutlanir dedi sandım

  • istanbul29 Aralık 2016 08:57

    adam hakli, tamam kutladigimiz tam olarak Hz Isa nin dogumu degil ama genelde onlara benzemek icin bir cok sacma sapan seyleri kutluyoruz, ne kadar kendinizi onlara karsi sirin gostermeye calissanizda onlarin gozundeki degeriniz degismiyor, elbette hediyelesmek aile ve sevdikler ile bir araya gelmek her zaman guzeldir bunlari kendimize ait olan gunlerde yaparsak daha iyi olur