E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCübbeli Ahmet Hoca Hulusi Akar ile karşılaşmasını anlattı---

Cübbeli Ahmet Hoca Hulusi Akar ile karşılaşmasını anlattı

Cübbeli Ahmet Hoca Hulusi Akar ile karşılaşmasını anlattı
09 Ağustos 2016 - 19:56 borsagundem.com

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile tokalaşırken fotoğraflanan Cübbeli Ahmet Hoca, eleştirilere sert çıktı

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Yenikapı’da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'la tokalaşmasına ilişkin açıklama yaptı.

Cübbeli Ahmet Hoca, sosyal medya hesabında paylaştığı videoda, daha önce herhangi bir mitinge katılmadığını söyledi ve bu mitingin partiler üstü olduğunu belirtti.

Ahmet Mahmut Ünlü, alana ilk gittiğinde Hulusi Akar'dan önce Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'le tokalaştığını ifade etti.

Cübbeli Ahmet Hoca, Hulusi Akar ile de yanlarından geçerken tokalaştıklarını söyledi, fotoğrafın haber olmasını eleştirdi. "Malzeme arıyorlar ya. Bugün haberler yapmışlar duyduğum kadarıyla" diyen Cübbeli Ahmet Hoca, "Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar" dedi ve herhangi bir şey konuşmadıklarını, "sizlere duacıyız" dediğini aktardı.

Cübbeli Ahmet Hoca kendisine yöneltilen tepkilere dair de "Sakallıyı cübbeliyi hor görüyorlar, hakir görüyorlar. Sizin insanlara hakaret etmeye ne hakkınız var? Benim kadrolaştığıma dair belgesi olan çıkarsın, bir yere bir adam soktuğuma dair belgesi olan çıkarsın. Vatanın müdafaası, bölünmemesi, askerin polisin muzafferiyeti ve Müslüman olarak yaşayıp ölmekten başka hiçbir derdimiz yoktur" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)