E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSektörelCisco'da Mike Weston dönemi---

Cisco'da Mike Weston dönemi

Cisco'da Mike Weston dönemi
18 Aralık 2013 - 17:25 borsagundem.com

Mike Weston, Cisco’nun Orta Doğu ve Türkiye Başkan Yardımcısı oldu

Cisco, Mike Weston’ın Orta Doğu ve Türkiye Operasyonları Başkan Yardımcısı olarak atandığını duyurdu. Şirket için önemli bir küresel büyüme olanağı doğuracak bu pozisyon, aynı zamanda Cisco’nun bölgeye olan güveninin ve bağlılığının da altını çizdi. Weston, Cisco’nun Gelişmekte Olan Bölgeler Kıdemli Başkan Yardımcısı Duncan Mitchell’a bağlı olarak çalışacak ve Türkiye ile birlikte Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Körfez Bölgesi ve Doğu Akdeniz ülkelerindeki faaliyetlerden sorumlu olacak.
Weston’un yeni görevi kapsamında Cisco’ya katacağı değerler arasında firmanın bölgedeki başarısı için çok önemli üç konu olan veri merkezi, yazılım ve hizmetler alanında bilgi ve tecrübeleri de bulunuyor. Gelişmiş ve gelişmekte olan pazarlarda sektör lideri ticari işletmelerde edindiği bilgi ve tecrübeleri ile Weston, Cisco’nun hizmet kalitesine odaklanacak.
Cisco’nun stratejik partneri IBM’de 14 yılı aşkın süre ile hizmet veren ve firmanın yazılım grubunda da çeşitli görevler üstlenen Weston, 2007 itibariyle Başkan Yardımcılığına, yakın zamanda ise Küresel Teknik Servisler biriminin Küresel Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcılığına getirildi. IBM’den önce Birleşik Krallık’ta büyük bir finans kurumunun Veri Merkezi’nde yöneticilik yapan ve ardından CA’de yazılım satışında görev alan Weston, kariyerine İngiliz futbol takımı Coventry City’de profesyonel futbol oyuncusu olarak başlamıştı.
 
Cisco Gelişmekte Olan Bölgeler Kıdemli Başkan Yardımcısı Duncan Mitchell, “Mike, Cisco’nun Gelişmekte Olan Bölgeler’deki yönetim ekibi için gerçek bir değer; ticari faaliyetlerimizdeki başarımıza büyük katkısı olacağına inanıyor ve Cisco’nun bölgedeki önemli ve başarılı operasyonlarını geliştirme konusunda yeteneklerine güveniyorum. Bölgenin, müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın başarılarına odaklanan, çok yetenekli ve profesyonel bir ekibe sahibiz. İnsanların yaşam biçimlerini değiştiren ağ uygulamalarımıza devam ederken Mike’ın teknoloji alanındaki tecrübesi bizler için paha biçilmez olacak” diye konuştu. 
 
Cisco Orta Doğu ve Türkiye Başkan Yardımcısı Mike Weston ise yeni görevi ile ilgili olarak, “Dünyadaki herkesin yaşamlarında çarpıcı değişiklikler yaratacak olan ‘Her Şeyin İnterneti’ (Internet of Everything – IoE) kavramı ile son derece heyecan verici bir pazar dönüşümünün yaşandığı bu dönemde Cisco ailesine katılmaktan çok mutluyum. Her Şeyin İnternet’inin işletmelere sağlayacağı değer, teknoloji büyümesi ve inovasyon alanlarında inanılmaz bir fırsat sunuyor. Ekibimizle birlikte bölgedeki çalışma arkadaşlarımızı, müşterilerimizi ve iş ortaklarımızı destekleyerek Cisco’nun hızlı büyümesinin bir parçası olmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)