E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriÇimbeton'dan zarar açıklaması---

Çimbeton'dan zarar açıklaması

Çimbeton'dan zarar açıklaması
03 Mart 2017 - 03:19 borsagundem.com

Çimbeton'dan KAP'a gönderilen açıklamada 2016 yılı için zarar edildiği bildirildi

Çimbeton Hazırbeton ve Prefabrik Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada 2016 yılında zarar edildiği ve kar payı ödenmeyeceği bildirildi. Açıklamada şirketin 2016 yılı zararının 3.668.407 TL olduğu bildirildi. 

Şirketin KAP'a gönderdiği açıklama şöyle:

"Şirketimizin faaliyetleri sonucunda 2016 yılında zarar meydana gelmiş olup, ilgili mevzuat uyarınca bu zararın gelecek yıl karlarından mahsubuna karar verilmesi hususunda Genel Kurul'a öneride bulunulmasına karar verilmiştir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sell03 Mart 2017 08:22

    hersene yüzmilyonlarca ciro yapıp zarar açıklayan, italyanların karı danışmanlık şirketleri ve yönetim giderleri adı altında yurtdışına çıkartması rekabet kurulu kurallarına dahi uymaması ve hakkında soruşturmanın bir türlü bitmesi devletin kurumlarının bu şirkete bu kadar rahat hareket alanı sağlaması gerçekten çok enteresan... sizin ilgi alanınıza girebilecek çok haber var bu şirkette takip etmelisiniz bence borsagündem olarak