E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCihan Kolivar hakkında tahliye kararı---

Cihan Kolivar hakkında tahliye kararı

Cihan Kolivar hakkında tahliye kararı
17 Kasım 2022 - 23:45 borsagundem.com

Cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla tutuklanan Ekmek Üreticileri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar hakkında tahliye kararı verildi.

Ekmek Üreticileri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar, katıldığı bir televizyon programında “Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir. Bizim toplum ekmekle doyduğu için böyle 20 sene başında yöneticiler duruyor” ifadeleri üzerine hakkında soruşturma başlatılıp gözaltına alınmıştı.

Kolivar, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmiş ve daha önce attığı tweetler yüzünden ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Avukatı aracılığıyla yapılan itiraz sonucu Kolivar’ın tahliye edilmesine karar verildi.

OĞLUNDAN ‘TEK DÜŞÜNCE’ TEPKİSİ

Cihan Kolivar'ın oğlu Kerem Kolivar, tutuklama kararı sonrası adliye önünde şu açıklamayı yapmıştı:

“Kin ve nefret söylemi diye adliyeye çağırıp daha sonra hiçbir şey bulamayıp hadi kendime bir hakaret uydurayım deyip de alıyorsanız şu binaya da gerek yok. Bu masrafa da gerek yok. Yazın bize şu kadar ceza yedin diye yollayın, tebliğ edin. Kimse de yorulmasın.

Herkes tek bir düşüncede olacak, herkes tek bir şey söyleyecek. Varsa öyle bir ülke herkes gitsin orada yaşasın. Herkesin tek düşüncede olduğu ülke varsa oraya gideceğiz” 

Cihan Kolivar ifade verdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gerçekde18 Kasım 2022 11:12

    Bu cumhurbaşkanığına hakaret suçlaması şirazesinden çıktı. İktidar değişiminde bu konuda tüm magdur edilenlerin açacağı tazminar davaları RTE ailesini çok sıkıntılı duruma sokacak.

  • BİRİSİ18 Kasım 2022 09:27

    Ülkede teröristler cirit atıyor. Gerçekleri söyleyenler tutuklanıyor. Taşları bağlamışlar, köpekleri salmışlar.

  • Ahmet Erol18 Kasım 2022 09:09

    Eğer Cumhur ittifakına muhalifsen ne kadar ağır hakaret etsen de, küfür edip saldırsan da, terör örgütlerine methiyeler düzüp ülkeye kin kussan da serbest bırakırlar veya çok az ceza ile geçiştirirler. Aksi bir durum da ise en ufak LAN desen de içeridesin. ÜLKEDE ADALAETİN TARAFI BELLİ! 

  • BİRİSİ18 Kasım 2022 11:15

    Ya aptalsın ya da aptala yatıyorsun.

  • Mucise Reis : )18 Kasım 2022 03:23

    NE DİYE GİRDİ, NE DİYE TAHLİYE OLDU _? saçma sapan işler.... Devlet bir kişiye yaranma güdüsü ile kurumları absurt kararlar almaya başladı.