E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCIA Başkanı: IŞİD'in saldırıları devam edecek---

CIA Başkanı: IŞİD'in saldırıları devam edecek

CIA Başkanı: IŞİD'in saldırıları devam edecek
16 Kasım 2015 - 21:22 borsagundem.com

CIA Başkanı Brennan: "Bu saldırılar bir defaya mahsus değil. IŞİD'in hazırladığı tek operasyonun bu olmadığını düşünüyorum" dedi

ABD Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA) Başkanı John Brennan, Washington'daki Stratejik ve Uluslararası Çalışmalar Merkezi'nde yaptığı konuşmada, Paris saldırılarına değindi.

Brennan, stratejik uyarılar aldıkları için saldırıların "sürpriz olmadığını" söyledi. IŞİD'in özellikle Avrupa'da bu tür planlar üzerinde çalıştığını bildiklerini ifade eden Brennan, "Bu saldırıların itina ile dikkatlice aylar boyunca tasarlandığını, IŞİD'in hazırladığı tek operasyonun bu olmadığını düşünüyorum. Örgüt, Suriye ve Irak sınırları içindeki şiddetle kendini sınırlamayacaktır" ifadesini kullandı.

"Saldırının bir defaya mahsus bir şey olmadığını değerlendiriyoruz" diyen Brennan, DAEŞ'in dış gündemi bulunduğu ve bu tür saldırıları sürdüreceğinin açık olduğunu kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)