E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇelik'ten Kamer Genç'e sert eleştiri!---

Çelik'ten Kamer Genç'e sert eleştiri!

Çelik'ten Kamer Genç'e sert eleştiri!
27 Kasım 2013 - 11:41 borsagundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Kamer Genç'e böyle tepki gösterdi

Japonya İmparatoru Akihito'nun 80. doğum günü vesilesiyle Japonya'nın Ankara Büyükelçiliği'nde düzenlenen resepsiyona, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a konuşma yaptığı sırada  müdahalesi damga vurdu.

Genç'in, Emine Erdoğan'a "Sen hangi sıfatla konuşuyorsun?" diye seslenmesi, salonda kargaşaya yol açtı. Yaşanan olayın ardından Kamer Genç'e tepkilerin ardı arkası kesilmedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'te yaşanan olaya sessiz kalmadı. Çelik Twitter hesabından Kamer Genç'e tepki gösterdi.

Çelik, "CHP'nin "ÖLÜ EVİNİN YASÇISI, DÜĞÜN EVİNİN DEFÇİSİ"vekili, Japon Büyükelçiliği'nde de bitivermiş ve kendisine çok yakışan bir şey yapmış.Başbakanımızın eşine terbiyesizlik eden bu adam bizi şaşırtmadı. Ona hak verenler ve bu rezilliğe suskun kalan CHP yönetimi bizi şaşırtıyor." dedi.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • halk27 Kasım 2013 13:29

    biraz agirlas artik!! orada japonyanin kralinin dogum gününde ne isin var? devletten aldigin maasin karsiligini dogumgünü partisine giderekmi veriyorsun? git tunceliye nasil bir faydam olurdiye düsün,halkina nasil faydali biri olurum diye düsün,,birak bu bos isleri! kalibinin adami ol artik!!yoksa kadin düsmanligimi var sende??

  • Ayla Akcan27 Kasım 2013 12:11

    Tebrikler Kamer Genç. Tek başına muhalefet. Devam et. O kadın hangi sıfatlar konuştu. Ama Tabi AKP milletvekillerinden kişilik sorunu olduğu için şaşırmamak lazım.

  • Dinci dinsizler27 Kasım 2013 12:05

    Saçı göstermek haram. O kadar erkeğin önünde konuşmak helal. Bizi dünyaya rezil ettiniz. Reziller.

  • hakkı27 Kasım 2013 11:50

    kamer genç dersimli falan değildir...o dersimli ise ben Giritliyim....Anadolu topraklarından yiğit adam çıkar