E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇelik bomba anketi açıkladı!---

Çelik bomba anketi açıkladı!

Çelik bomba anketi açıkladı!
23 Ağustos 2013 - 09:08 borsagundem.com

Hüseyin Çelik 'Denge' araştırma şirketinin yaptığı son anketi açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik MKYK sonrası açıklama yaptı ve AK Parti'nin elindeki son anketi açıkladı.
'Denge' araştırma şirketinin kamuyou üzerinde yaptığı ankete göre AK Parti'nin yüzde 51,4 oy aldığını belirten Hüseyin Çelik, "Onun için kimse boş hayallere kapılmasın" dedi.
AK PARTİ'NİN ELİNDEKİ SON ANKET
Kalıcı katkı sağlayıcı önerilerle bize gelenleri başımızdda taşırız. Ancak AK parti'yi eleştireyim gayreti içerisinde olanlar boşa yorulmasın, Türkiye'de bir siyasi istikrar vardır. Bu vesileyle size Ağustos ayında yapılan kamuoyu araştırma şirketi tarafından yapılan bir sonucu vermek isterim.
Denge'nin yaptığı araştırmada halkımıza soruyorlar. 'Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?' diye... Verilen yanıtlar şöyle;
AK Parti diyenler yüzde 51,4
CHP diyenler yüzde 24,
MHP diyenler yüzde 13
BDP diyenler yüzde 7
KİMSE BOŞ HAYALLERE KAPILMASIN
Son anketlerde AK Parti'nin oyu yüzde 51.4'tür. Onun için kimse boş hayallere kapılmasın. Demokrasi vatandaş memnuniyetine dayanır. yaptıklarınızı halkınız onaylıyorsa, size bundan sonraki idare içinde yetki veriyorsa siz yolunuza devam edersiniz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çakma Anket23 Ağustos 2013 15:06

    Hüseyin Efendi yine Yandaşlara sipariş vererek başbakanını mutlu etmek için Çakma bir anket hazırlatmış. Oy oranlarını ancak üç kağıt yaparsanız buraya çıkarabilirsiniz. Gezi'den, rezil Dış Politikalarınızdan, Pkk ile başlattığınız ihanet sürecinden, başbakanın Gezi'de Halkımıza bizzat uygulattığı şiddet ve zulümden sonra işiniz çoktan bitti. Nafile çırpınışlar bunlar.

  • Trk23 Ağustos 2013 12:00

    Kimse boş hayallere kapılmasın demişsinizde hayal gören kim sizce bir daha düşünün bakalım:) Bırakın nasıl olsa seçimi biz gene alıcaz o yüzden bölmeyin oyları gene bize verin "oyunuz boşa gitmesin" ayaklarını ...

  • kasımpaşalı bilal23 Ağustos 2013 11:31

    Çakma anket bunlar,kim inanır !!!Akp bu sonuçları alması için çok başarılı bir dönem geçirmesi gerekirdi.Tam aksine çok kötü bir yönetim sergiliyorlar.Gezi parkı,pkk,Milletvekillerine kıyak emeklilik,yandaş servetleri,ergenekon,Usd:2TL,Mazot,benzin fiyatları Seçim sonuçlarının nasıl olacagının EN CİDDİ Sinyalidir...

  • sırat23 Ağustos 2013 11:14

    bu anketlerde eğer akp nin oy oranı yzde 40 lara gelse diğerlerinde ciddi bir artış olsa yemin ediyorum ya anket yapan kurumu değiştirirler yada yayınlamazlar özetle olay bu işinize geldiği gibi davranıyorsun akp

  • TT23 Ağustos 2013 10:52

    Son anketlerde AK Parti'nin oyu yüzde 51.4'tür. Onun için kimse boş hayallere kapılmasın. Tamam kapılmıyoruz sizde rahat olun az kaldı !

  • mustafa23 Ağustos 2013 10:32

    Muhalefet olmadığı doğru. Yanlış olan muhalefet üzerindeki baskı. muhalefeti eleştirmek baskı ise iktidar üzerindeki baskı daha ağır.Mesele güçlü iktidar karşısındaki beceriksiz ve ezik muhalefettir!

  • hale aygün 23 Ağustos 2013 10:27

    akp liler dua ediyor allah chp yi ve kılıçtaroğlunu korusun

  • zen23 Ağustos 2013 09:34

    Muhalefet olmayınca %90 da alırsın. Rusya da Putinde bu oyu alıyor ama nasıl? Muhalefeti sindirerek korkutarak muhalefeti öldürerek. AKP de aynı yöntemi uyguluyor.