E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriCarrefourSA'da çağrı fiyatı belirlendi---

CarrefourSA'da çağrı fiyatı belirlendi

CarrefourSA'da çağrı fiyatı belirlendi
24 Eylül 2013 - 19:56 borsagundem.com

SPK Haftalık Bülteni'nde CarrefourSA'nın çağrı fiyatına ilişkin esaslar belli oldu

SPK Bülteni'nde CarrefourSA'nın çağrı fiyatına ilişkin bilgiler yer aldı. Kurul'un verdiği kararlara göre CarrefourSA'da Hacı Ömer Sabancı Holding'in yüzde 50.79 pay ile hakim olması nedeniyle çağrı fiyatı zorunluluğu doğdu. Buna göre, CarrefourSA'da asgari çağrı fiyatları belirlendi.
İşte SPK Bülteni'nde yer alan çağrı fiyatına ilişkin detaylar:
Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş.’nin, Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş.’nin (Şirket) sermaye ve oy haklarını temsil eden payların %12’sini Carrefour Nederland B.V.’den satın alarak Şirket’in toplam sermaye ve oy haklarının %50,79’una sahip hale gelmesi nedeniyle Kurulumuzun Seri:IV, No:44 sayılı Çağrı Yoluyla Ortaklık Paylarının Toplanmasına İlişkin Esaslar Tebliği hükümleri uyarınca ortaya çıkan diğer ortaklara ait Şirket payları için pay alım teklifinde bulunma yükümlülüğünün yerine getirilmesine ilişkin talebinin, asgari çağrı fiyatının 1-TL nominal değerli A grubu paylar için 10,36 TL ve 1-TL nominal değerli B grubu paylar için ise 17,74 TL olarak belirlenmesi koşuluyla Kurulumuz tarafından olumlu karşılanmıştır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)