E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇağlayan, Zeybekçi'yi kutladı---

Çağlayan, Zeybekçi'yi kutladı

Çağlayan, Zeybekçi'yi kutladı
26 Aralık 2013 - 00:00 borsagundem.com

Zafer Çağlayan, yerine atanan Nihat Zeybekçi'yi ilk kutlayan isim oldu. Zeybekçi de ilk açıklamasında, "Görevimin ağırlığının farkındayım" dedi

Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Ekonomi Bakanlığı'na getirilen Nihat Zeybekçi'yi, atamanın ardından arayarak tebrik etti ve başarı diledi.

Ekonomi Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çağlayan, Ekonomi Bakanlığı'na atanan Zeybekçi'yi, atamanın ardından arayarak kutladı ve başarı dileğinde bulundu.

Çağlayan'ın, bakanlık devir teslimini hemen gerçekleştirmeye hazır olduğuna da belirtti.

Zeybekçi'nin Denizli'den gelecek olması nedeniyle Ekonomi Bakanlığı'ndaki devir teslim töreninin bugün saat 12.00'de gerçekleştirileceği kaydedildi.

İLK AÇIKLAMA

Ekonomi Bakanlığı'na getirilen AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, almış olduğu görevin sorumluluğu ve ağırlığının farkında olduğunu belirterek, millete daha fazla hizmet etmek için koşturmaya devam edeceğini söyledi.

Zeybekci yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teveccühlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Zeybekci, şunları ifade etti:

"Allah razı olsun. Allah utandırmasın inşallah. Rabbim hayırlı hizmetlere vesile kılsın. Almış olduğumuz görevin sorumluluğu ve ağırlığının farkındayız, milletimize daha fazla hizmet etmek için koşturmaya devam edeceğiz."
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)