E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇağlayan, Hasan Cemal'in villasını aldı---

Çağlayan, Hasan Cemal'in villasını aldı

Çağlayan, Hasan Cemal'in villasını aldı
07 Mart 2014 - 09:55 borsagundem.com

Uğur Dündar, “Zafer Çağlayan, hangi gazetecinin villasını satın aldı?” diye sordu. Hasan Cemal “Çağlayan Ailesi’ne benim villam satıldı” dedi

Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar, hakkında fezleke hazırlanan bakanlardan, “Zafer Çağlayan hangi ünlü gazetecinin villasını satın aldı?” diye sordu, yanıt ise hiç beklenmeyen bir isimden geldi.

Uğur Dündar’ın sosyal medya sitesi Twitter’da gündeme getirdiği “Zafer Çağlayan hangi gazetecinin villasını satın aldı?” sorusuna şaşırtıcı bir adresten yanıt geldi. Usta gazeteci Hasan Cemal Twitter’dan yaptığı açıklamada söz konusu villanın kendisinin olduğunu duyurdu.

Uğur Dündar “Hakkında fezleke hazırlanan Zafer Çağlayan, köşesine son verilip kalemi kırılan ünlü gazetecinin Boğaz sırtlarındaki villasını aldı mı? 4.5 milyon dolarlık villa 3.5 milyon dolara satın alındıktan sonra tapusu Çağlayan’ın yakın dostu bir iş adamının üstüne mi çıkarıldı?” diye sormuş ve sonrasında sessizliğe bürünmüştü.

Hasan Cemal doğruladı

Uğur Dündar’ın “Kim bu gazeteci?” sorusuna beklenmeyen bir isim yanıt verdi. Hasan Cemal Twitter’dan yaptığı açıklamada Dündar’ın iddiasını doğruladı ve söz konusu villanın kendisine ait olduğunu söyledi. Cemal açıklamasında “Kavacık’taki evimiz 2011’de satış için emlak komisyoncusuna verildi, Mayıs 2012’de Zafer Çağlayan’ın ailesine satıldı. Tapu, kamuya açıktır” dedi.

Bu arada geçtiğimiz günlerde Odatv, Çağlayan’ın danışmanını arayıp ”Hasan Cemal’in Kanlıca’daki evini siz mi aldınız?” diye sordu. Danışman ise bu soruya “Kesinlikle hayır” yanıtını verdi. Sözcü

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)