E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBoydak sağlık kontrolüne böyle geldi---

Boydak sağlık kontrolüne böyle geldi

Boydak sağlık kontrolüne böyle geldi
17 Eylül 2015 - 10:53 borsagundem.com

Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak ile birlikte 6 kişi sabah erken saatlerde sağlık kontrolüne getirildi

Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda Melikşah Üniversitesi çevresindeki arazilerin baskı yoluyla alınması iddiasıyla ilgili olarak Boydak Holding CEO'su ve Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Boydak, iş adamları Necmi Somtaş, Hakkı Gazezoğlu, Ahmet Türkmen ve Mehmet Filiz ile birlikte Melikşah Üniversitesi idarecileri gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 7 kişi sabah erken saatlerde Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan Adli Tabipliğe getirildi.

Memduh Boydak ve beraberindeki iş adamları sağlık kontrolünden geçirildikten sonra yeniden Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Gözaltında tutulan 7 kişinin bu gün öğle saatlerinde mahkemeye sevk edilmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hacıdımdım17 Eylül 2015 12:47

    Geçen gün bir esnaf var yaşadığım yerde nurcu, bana diyor ki "oyunu chp'ye ver" sen değil miydin daha düne kadar Atatürke atıp tutan? kendi haber sitelerinizde var hatta youtube'da Atatürk zamanında kitaplar yakılıyor diye mağaraya saklanmış bunu da çoban bulmuş kendi s.yolu kanalınızda bunu yayınlamadınız mı? şimdi ne oldu da chp'li oldun? sırf oyları bölmek için nabza göre şerbet veriyor bunlar! hem irancı diyorlar millete hem de kendileri iranın yaptığı gibi riyakarlık iki yüzlülük yapıyorlar! bunlar pkk'dan da tehlikeli! çünkü pkk'nın ne dediği ne yaptığı belli hiç olmazsa ben senin düşmanınım diyor ona göre hareket ediyorsun! Ama bunlar dost görünüp düşmanlık yapıyorlar! inlerine girilsin! demokrasi adam olana yapılır!

  • stoploscu17 Eylül 2015 12:37

    demokrasi feytonun persilvanyada gül gibi miletin parasıyla yaşamasımı

  • fehmi17 Eylül 2015 12:26

    bakıyorum da herkes pkk'cı, fetocu olmuş çıkmış sırf hükümetle devletle didişiyor diye! Atatürk zamanında 7 düvelin bir araya gelip ülkeye saldırması gibi bugün 77 düvel bir araya gelip de bu ülkeye millete devlete saldırmaya cüret edenlerin arasında olup onlarla hareket edenlere yazıklar olsun!

  • bu demokrasi17 Eylül 2015 12:23

    peki fetö örgütüne finans sağlamak mı demokrasi? ülkenin gizli bilgilerini buradaki asker ve polisin içindeki beyni tutulmuşlar vasıtası ile cumhurbaşkanı başbakanın ofisine böcek yerleştirmek mi demokrasi? bu örgütün yayınları ile teröristlere adeta destek olucu yayımlar yapmak mı demokrasi demokrasi terörü mü desteklemek? bu milletin askeri ve polisini şehit edenleri mi desteklemek? fetö için finans kaynağı olmak ise demokrasi bu demokrasiyi çok beklersiniz artık bu ülkede!

  • asi17 Eylül 2015 12:17

    nereye gidiyoruzzz bumu demokrasi

  • Boydakli hasan ali17 Eylül 2015 12:16

    Dik dur Korkaklar yaptığı bir şey ama birgün yetki ve siyasi hayatı bittiginde kenan evreni yatağında yargiliyacaksiniz zihniyet acaba kendi gelecekleri hakkında ne düşünür acaba bu gunler geçici

  • ozan17 Eylül 2015 11:34

    ileri demokrasi.Durmak yooooooook

  • Türkiyem17 Eylül 2015 11:34

    Salyaları akarak doğan Holding'e laf söyleyenler utanmadan bunuda alkışlayın. AKP bunları yapa yapa yok olacak.

  • tek kelimeyle17 Eylül 2015 11:12

    yazik!!