E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBorsalarda satış çanları mı çalıyor?---

Borsalarda satış çanları mı çalıyor?

Borsalarda satış çanları mı çalıyor?
02 Ağustos 2021 - 13:06 borsagundem.com

Guggenheim’dan Minerd, “ABD hisselerinde satış zamanı” dedi.

255 milyar dolarlık varlık fonu Guggenheim Global'in CIO'su Scott Minerd, ABD'de artan delta varyantı vakaları nedeniyle şimdi yatırımcılar için karlarını cebine koyma zamanı olabileceğini söyledi.

Varyant nedeniyle artan vaka sayıları, yavaşlayan ekonomik büyüme ve piyasa değerlemelerinde yükselişe dikkat çeken Minerd, "Durum yatırımcıların riskleri yeniden değerlendirmeleri gerektiğine işaret ediyor" ifadelerini kullandı.

Ekonomide ve piyasalarda gelişmelerin daha iyiye gitmesinin mümkün olmadığını düşündüğünü kaydeden Minerd, "Eğer durum buysa bana göre satmak için doğru zamandayız" ifadelerini kullandı.

Yönetici vakaların artmaması halinde bile yaz sonuna doğru ABD piyasalarında keskin düzeltme olabileceği öngörüsünü de paylaştı.

Borsalarda düzeltme döneminde öne çıkan 6 sektör

Borsalar delta kıskacına hazırlanıyor

Borsada tepki yükselişi mi, trend değişimi mi?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZELİHA KARAKAŞLI02 Ağustos 2021 15:40

    bence bizim borsa endesk olarak dolar bazında adeta kelepir fakat 1-64 kat artan kumar hisse senetlerine bir şey diyemem.sağlam hisse senetlerinden alırsanız kısa zamanda zarar etsiniz dahi 3-6 ay içinde yine kar edersiniz.

  • hasan02 Ağustos 2021 14:00

    Evet,bugün ben de nakite geçtim,,düşmeden almam.

  • Gece Tozan02 Ağustos 2021 13:13

    Mayısda sat ağustos sonu al senaryosu bu defa farklı çalışacak şimdi hafiten alıyorlar herkes aldığı zaman satacaklar taaaaaa ki sene sonu bilanço dönemine kadar 5-6 hisse harici zaten fiyatı şişik buradan almazlar almayacaklarda.