E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBorsada kazanmanın ipuçları---

Borsada kazanmanın ipuçları

Borsada kazanmanın ipuçları
10 Mart 2020 - 13:51 borsagundem.com

Dünkü petrol fiyatlandırması krizi ve korona virüs etkisiyle beraber borsa çok hızlı bir düşüş yaşadı. Bununla beraber uzmanlar borsada kazanmanın yolunun yatırımları bekletmek olduğunu söyledi.

BORSAGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Küresel borsalar korona virüs ve petrol kriziyle birlikte çok kötü bir pazartesi günü geçirdi. Rusya'nın OPEC üretim kesintilerine uymayarak Amerikalı şist üreticilerine savaş ilan etmesi büyük bir sürprizdi. Daha da büyük bir sürpriz, Suudi Arabistan'ın üretimi artırarak ve petrole büyük indirimler vererek Rusya'ya savaş ilan etmesi oldu.

Hindistan'ın en büyük özel bankalarından birisi Yes Bank dün gecenin kaybedenlerinden biriydi. Hatta bazı küçük ABD bankaları da petrol ve gazın oluşturduğu stresin mağduru oldu. Ne satın almak gerekiyor sorusu ise bugünün en çok sorulan soruları arasında. 

Uzmanlar şu anki piyasa ortamında tüm yatırımcıların aşırı yatırım pozisyonunda durduğunu söylüyorlar. Bu durum kısa dönemli rallilere neden alabilir ama uzun dönemli kazançlar pek mümkün görünmüyor.

Küresel piyasalar çakılıyor, dipten alan yanacak mı?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)