E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBorfin yenilendi ve geleceğe hazır---

Borfin yenilendi ve geleceğe hazır

Borfin yenilendi ve geleceğe hazır
14 Eylül 2022 - 16:08 borsagundem.com

Türkiye’nin ilk, tek ve en büyük borsa, finans ve ekonomi eğitim portalı Borfin yepyeni yüzü ile kullanıcıları ile buluştu!

2009’dan günümüze yatırım dünyasında finansal okuryazarlık parolasıyla kullanıcılarına kaliteli bilgiyi ulaştırma misyonunu edinmiş olan Borfin büyük bir değişim yaşıyor. Bir taraftan akademisyen ve sektör öncüleri ile kadrosunu ve eğitimlerini güçlendirirken bir taraftan da web sitesini yenileyerek kullanıcılarıyla buluşturdu.

Yenilik ve geleceğe hazır olmak düşüncesi ile yola çıkılan bu süreçte hem altyapı hem de arayüz olarak gelişerek değişen Borfin, kullanıcılarına daha dinamik, daha hızlı ve daha şık bir tasarım ile yepyeni bir deneyim sunuyor.

Borfin’indeki bu köklü değişim için Yönetim Kurulu Başkanı Murat G. Aktaş şu açıklamada bulundu:

“Alanında uzman kişiler ile yatırımcı ve yatırımcı adayları arasında bilgi köprüsü olmaktan çok daha ötesi olma yolunda ilerliyoruz. Geçmişimizden aldığımız güçle geleceği planlayarak hareket ediyoruz. Kullanıcılarımızla buluşturduğumuz yeni Borfin web sitesi bizim için daha büyük atılımların sadece ilkidir diyebiliriz.”

Doğru bilgi, doğru platform mottosu ile yenilenen Borfin’i deneyimlemek ve borsa, finans ve ekonomi alanlarında uzmanlarından eğitimleri incelemek isteyenler şu adresi ziyaret edebilir: www.borfin.com

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)