E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBM'den İsrail kararı: Soruşturma açılıyor---

BM'den İsrail kararı: Soruşturma açılıyor

BM'den İsrail kararı: Soruşturma açılıyor
27 Mayıs 2021 - 20:25 borsagundem.com

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Konseyi'nin, İsrail'in Filistin'e saldırıları sırasında yaşanan insan hakları ihlallerini soruşturmak için acilen bağımsız bir soruşturma komisyonu kurulmasını içeren kararı kabul ettiği açıklandı

Birleşmiş Millerler İnsan Hakları Konseyi, İsrail Hamas arasında 11 gün süren çatışmalar sırasında Gazze’de işlenen insan hakları ihlalleriyle ilgili uluslararası bir soruşturma başlatma kararı aldı.

Reuters’ta yer alan habere göre, İslam İşbirliği Teşkilatı ve Filistin delegasyonu tarafından getirilen soruşturma talebinde 47 ülkenin katıldığı soruşturma oylamasında 24 ülke lehte oy verirken, 9 ülke aleyhte, 14 ülke ise çekimser oy kullandı.

Alınan kararı “Ahlaksızlık” olarak yorumlayan İsrail Dışişleri Bakanlığı, BM’nin kararını reddettiklerini ve işbirliği yapmayacaklarını açıkladı.

Dışişleri'nden BM'ye sert tepki

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim28 Mayıs 2021 07:59

    Sırasıyla  Kudüs  fethedilecek.  Daha sonra Mekke ve Medine  yahudi dönmesi Vehhabiler den kurtarılacak.  Bu da  Türk İslam birliğini sağlanması ile olacak!  Başka türlü  Dünya halkları huzur bulamaz.  Türk adını  duyar duymaz nevri dönen alçak  hınçak ve taşnak örgütü  yeni versiyonu  chiphdp bunun engellenmesi için vardır. Ancak bunların  kudurmuşlukları  Allah ın vaadine engel olamayacak; kendi pisliklerinde boğulup gidecekler.

  • 🇹🇷🇹🇷🇹🇷27 Mayıs 2021 23:14

    Bişey çıkmaz