E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBM'de Ban Ki-mun dönemi sona erdi---

BM'de Ban Ki-mun dönemi sona erdi

BM'de Ban Ki-mun dönemi sona erdi
30 Aralık 2016 - 22:44 borsagundem.com

BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun personele veda ederek makamından ayrıldı.

Görevini Antonio Guterres’e bırakan BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, personele veda ederek makamından ayrıldı. BM Genel Sekreteri olarak 10 yıl görev yapan Ban, yılbaşı gecesinde New York'taki dünyaca ünlü Times Meydanı’nda düzenlenen kutlamalarının sembolü olan geleneksel kristal top düşürme töreninde, topu düşürecek düğmeye basacak

BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, 10 yıllık görev süresinin dolmasının ardından New York'taki Genel Merkez'de personele veda ederek BM'den ayrıldı. Ayrılmadan önce yaptığı veda konuşmasında BM Genel Sekreteri olarak görev yapmaktan gurur duyduğunu ifade eden Genel Sekreter Ban, BM’den ayrılmadan önce kendisine veda etmek için toplanan personele teşekkür etti.

NEW YORK'TAKİ TARİHİ TOPU BAN DÜŞÜRECEK
Genel Sekreter olarak New York'taki dünyaca ünlü Times Meydanı’nda düzenlenen yeni yıl kutlamalarına da katılacak olan Ban, yeni yıl kutlamalarının sembolü olan geleneksel kristal top düşürme töreninde, topu düşürecek düğmeye basacak. BM'nin 9. Genel Sekreteri olarak seçilen Portekizli Antonio Guterres, 1 Ocak'ta göreve başlayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)