E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz Piyasaları'Bitcoin için kısa vadede görünüm olumsuz'---

'Bitcoin için kısa vadede görünüm olumsuz'

'Bitcoin için kısa vadede görünüm olumsuz'
02 Temmuz 2021 - 14:14 borsagundem.com

Deneyimli trader, kısa vadeli BTC fiyat hareketi konusunda "sevinecek pek bir şey yok" açıklamasında bulundu.

Ünlü trader Peter Brandt, Bitcoin'in (BTC) kısa vadede yükseliş trendini koruması için 29.000 doların üzerinde kalması gerektiğini savundu.

İsabetli BTC fiyat tahminleriyle tanınan Brandt, 1 Temmuz'da gönderdiği tweet'te, Bitcoin'in gücünü göstermek için boğaların desteğine ihtiyaç duyduğunu aktardı.

Brandt: Bitcoin'in günlük performansı "olumsuz" yönde

BTC/USD paritesi perşembe günü yaklaşık yüzde 5 kaybetti ve birçok zincir üstü gösterge yükselişe geçmesine rağmen önceki günlerdeki kazançlarının fazlasını sildi.

Brandt, düşük zaman dilimlerinde piyasada çok az iyimserlik gözüktüğünü, olumsuz yapıyı bozmak için bir sarsıntı gerektiğini savundu.

Çeşitli kaynaklar, bu taban fiyatın kırılması durumunda, önceki yıllardaki en yüksek seviye olan 20.000 dolara doğru düşüşe zemin oluşturduğu konusunda uyardı.

Yine de Bitcoin kullanıcıları, kısa vadeli fiyat performansı açısından ne olabileceği konusunda farklı yorumda bulunuyor.

Çarşamba günü, Bollinger Bantları modelinin geliştiricisi analist John Bollinger, BTC/USD paritesi için üç "mantıklı" seviyenin en düşüğü olarak 31.000 dolara işaret etti. Bazı kullanıcılar, son piyasa hareketlerine dayanarak bu seviyelerin tekrar ziyaret edilmeyeceğini savundu.

Bollinger ayrıca 35 ila 36.000 dolar ve 41.000 dolar seviyelerini takip ettiğini açıkladı.

Bu değerler için, "Şimdiye kadar önemli kilometre taşları oldular" dedi.

Sıkıntı verici bir fiyat aralığı

Yine de Bitcoin, perşembe günü muhtemel günlük sıçrama seviyeleri ile ilgili tahminlere uygun hareket etti.

Cointelegraph'ın bildirdiği gibi BTC/USD paritesi, trader'lar için önemli bir bölge olan 32.300 ila 33.000 dolar arasındaki bölgenin üst kısmında tutunuyor.

Ethereum, Bitcoin'i solladı !

Bitcoin'de yükseliş için kritik seviye!

Bitcoin madenci kıskacında

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)