E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıBİST'te dalgalı seyir bekleniyor---

BİST'te dalgalı seyir bekleniyor

BİST'te dalgalı seyir bekleniyor
06 Ağustos 2013 - 09:16 borsagundem.com

Gün içinde MB’nin reel efektif döviz kuru ve açıklanmaya devam eden ikinci çeyrek bilanço rakamları piyasaların izleyeceği gelişmeler olacak

Geçtiğimiz Cuma günü ABD tarım dışı istihdam verilerinin beklentilerin altında kalmasının FED’in tahvil alımlarını erken azaltmayacağı beklentisini artırması sonrası yükselişe geçen piyasalar verinin desteğiyle haftaya alıcılı bir seyirle başladı. Beklentilere paralel gelen Temmuz ayı enflasyon verilerinin de etkisiyle gün içinde 74.700 seviyelerini test eden endeks, ikinci seansta kar realizasyonlarıyla karşılaştı.
Kar satışlarını 74.000 seviyeleri üzerinde karşılamayı başaran BİST günü 257 puan yükselişle 74.290 seviyesinden tamamladı. Yarın yapılacak yarım gün seans ile tatile başlayacak olan piyasaların öncesinde bugün Asya ve ABD vadeli işlem borsalarındaki aşağı yönlü seyirlere paralel güne hafif satıcılı bir seyirle başlamasını sonrasında, Avrupa borsalarının seyrini takip ederek dalgalı bir seyir izlemesini bekliyoruz. Gün içinde bugün MB’nin reel efektif döviz kuru ve açıklanmaya devam eden ikinci çeyrek bilanço rakamları piyasaların izleyeceği gelişmeler olacak.
ŞEKER YATIRIM ARAŞTIRMA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)