E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıBİST'e veriler yön verecek---

BİST'e veriler yön verecek

BİST'e veriler yön verecek
13 Ağustos 2013 - 09:00 borsagundem.com

Endeksin Asya borsaları ve ABD vadeli işlemlerindeki yükselişler paralelinde güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor

Ramazan Bayramı tatili nedneiyle kapalı olduğu günlerde Avrupa borsalarındaki yükselişler tatil sonrası BİST’in haftaya alıcılı bir seyirle başlamasını sağladı. Dün açıklanan Haziran ayı Sanayi Üretim verilerinin beklentilerin üzerinde artış göstermesi ve buna ek olarak Hazine’nin dün yapmış olduğu ihalelerine gelen yüksek talep Endeks’in yükselişini destekledi. Banka hisseleri öncülüğünde gün sonuna doğru artan alımlarla 75.000 seviyeleri üzerine yerleşen BİST günü de 1.830 puan (% 2.49) yükselişle 75.375 seviyesinden tamamladı. Bugün içeride Hazine’nin yapacağı ihalelerin dışarıda ise TSİ 15:30’da açıklanacak ABD perakande satış verilerinin piyasalara yön vereceğini düşünüyoruz. Asya borsaları ve ABD vadeli işlemlerindeki yükselişler paralelinde güne alıcılı bir seyirle başlamasını beklediğimiz piyasaların yükselişlerde ise kar satışları ile karşılaşabileceğini düşünüyoruz.
ŞEKER YATIRIM ARAŞTIRMA

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)