E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBiri öldürüldü, diğeri yaralı ele geçirildi---

Biri öldürüldü, diğeri yaralı ele geçirildi

Biri öldürüldü, diğeri yaralı ele geçirildi
21 Eylül 2013 - 05:12 borsagundem.com

Roketli saldırının ardından av başlatan polis saldırganları Konya yolunda sıkıştırdı. Silahlı çatışma çıktı…

Dikmen'de yer alan Emniyet Genel Müdürlüğüne ait binalara saldırıda bulunduğu belirtilen zanlılardan biri ölü, diğeri ağır yaralı ele geçirildi. Akşam saatlerindeki saldırının ardından yapılan ilk değerlendirmenin ardından saldırının DHKP-C tarafından yapıldığı belirtildi. Köpeklerle iz süren polis, tüm yollarda uygulama yaparak çalılıkların arasından kaçan zanlıların şehri terk etmesini engelledi. Birçok yol trafiğe kapatıldı.
Adım adım takip edilen zanlılar Ankara-Konya yolu Kepekli mevkisinde yaşanan silahlı çatışma sonucu kıskıvrak yakalandı. Zanlılardan biri ölü diğeri ise ağır yaralı ele geçirildi. Zanlıların üst aramasında çok sayıda el bombası ve silah bulunduğu öğrenildi.
İSİMLERİ BELİRLENDİ
Edinilen bilgiye göre, dün ölü ele geçirilen zanlının Muharrem Karataş, ağır yaralı olarak yakalanan zanlının ise Serdar Polat olduğu belirlendi. Muharrem Karataş'ın, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı'na yönelik lav silahlı saldırıların faillerinden biri olduğu bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • index21 Eylül 2013 21:13

    bu teröristlerin arkasında chp milletvekilleri var...

  • cevval21 Eylül 2013 15:23

    bir örgüt üyesi de çıkıp sansasyonel eylem yapmadı, hep danışıklı dövüş. bir bakan öldürülmedi yada ailesinden biri kaçırılmadı. belli ki al gülüm ver gülüm. öldürsünler gariban 20 yaşında askeri ancak. bu memleketten çıkan örgüt üyeleri bile sosyalist değil üçkağıtçı, dolandırıcı, rantçı

  • Polis namusunuzu korur21 Eylül 2013 12:38

    götürürler merkeze öptürürler herkese.

  • h.c21 Eylül 2013 11:40

    bu vatan hainlerine ancak böyle cevap verilir.Helal olsun

  • ramiz21 Eylül 2013 11:33

    Bir zamanlar ergenekon cephaneliği olarak bilinen dikmen vadisinden roket atılıyor,,toprakta kazı yapılmış,bir şey bulunamamıştı.

  • hakan21 Eylül 2013 09:46

    polis adamı böyle sever bilginize

  • irfan21 Eylül 2013 07:13

    Ankaranın göbeğinde dikmende roketatar sıkacaksın arkadaş ROKETATAR nedemek ankaraya kadar nasıl getirdin kargoylamı ....