E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBingöllü Kenan yakalandı---

Bingöllü Kenan yakalandı

Bingöllü Kenan yakalandı
04 Eylül 2014 - 07:40 borsagundem.com

"Bingöllü Kenan" adıyla tanınan çete lideri Kenan Y., içinde ruhsatsız silahların bulunduğu zırhlı araçla yakalandı

Sultanbeyli'de esnaftan haraç toplayarak silahla tehdit ettiği ileri sürülen çete lideri Kenan Y. gözaltına alındı. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı motosikletli Yunus Timleri'nce şüphe üzerine yapılan aramada BMW X6 marka aracının içinden 2 tabanca, kelepçe, komando bıçağı, çelik yelek ve 30 dolu fişek çıktı. Kenan Y. (30) ile şoförü Fahri K. (33) gözaltına alındı. Tabancalardan birinin ruhsatsız, diğerinin de taşıma ruhsatının sahte olduğu belirlendi. Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerden Fahri K. ile Bingöllü Kenan, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Zorla çek-senet tahsilatı ve silahla adam yaralama da dâhil birçok suçtan 12 yıl cezaevinde kaldığı öğrenilen 'Bingöllü Kenan' lakaplı şahsın aracına kumaştan yapılma cırt cırtlı sahte plaka takıldığı da belirlendi. 

TANITIM VİDEOSU VAR 

"Bana değil polis, kralı gelse dokunamaz" sözüyle tanınan ve çevresine korku salan Kenan Y. geçen günlerde şarkıcı Nihat Doğan ile sosyal medyada ağız dalaşına girince gündeme oturmuştu. Sosyal medyayı kullanmasıyla dikkat çeken çete lideri youTube'da 'Bingöllü Kenan Kimdir' başlığıyla tanıtım filmi de yayımlamıştı. 

ARACI ZIRHLI PLAKASI SAHTE

 Kendisini 'Bingöllü Kenan' olarak tanıtan Kenan Y. hakkında daha önce de polise çok sayıda ihbar yapılmıştı. Sultanbeyli esnafından zorla haraç topladığı belirtilen Kenan Y.'nin fotoğraf ve videolarda kendisini Sedat Peker'e benzetmesi dikkat çekiyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ACUN ACUR04 Eylül 2014 12:26

    ey adalet ey mahkeme sana teşekkür ediyorum bu masum kuzuyu serbest bıraktığın için,malını çaldıranları hapse atsan tam adaletin tecelli etmiş olurdu,adaletin yarım kaldı,öbür dünyada işin zor

  • Sahte plaka takalım04 Eylül 2014 11:46

    Vatandaşta sahte plaka taksın, nasıl olsa cezası yok baksana

  • MEHMET04 Eylül 2014 10:43

    Yine bi 5 yıl yer sonra yine milletin başına musallat olur. Türkiye'deki adalet , adalet mi sanki ?

  • Vatansever04 Eylül 2014 10:28

    Ondan sonra ulkede hak hukuk adalet var derler olmayan hak hukuk ve adaletten kimsenin bahsetmeye hakki yok... Sahte plaka silalar ve harac toplama dunyanin hangi ulkesi olursa olsun en az 10 sene ,,T,C de sirti sivazlaniyor,Hadi git daha guzelini yap dercesine

  • MURAT04 Eylül 2014 10:26

    HUKUK DEVLETİ İŞTE BÖYLE OLUNUR, ZİBİDİ ÇIKAR MAFYALIK YAPAR, ADALET SERBEST BIRAKIR, MEDYA DA REKLAMINI YAPAR. AB'YE NEDEN GİREMİYORUZ...

  • EE04 Eylül 2014 09:15

    NE diyor tutuksuz yargılanmak üzere adama tutamamışlar bile bende silahı takacam sahte ruhsatı yapacam gittiği yeree kadar.

  • ADANALI04 Eylül 2014 07:46

    KİMSİN LAN SEN