E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBill Gates'ten Kovid-19 aşısı açıklaması---

Bill Gates'ten Kovid-19 aşısı açıklaması

Bill Gates'ten Kovid-19 aşısı açıklaması
21 Aralık 2020 - 17:44 borsagundem.com

Singapur’da sanal olarak katıldığı Singapur FinTech Festivali’nde  Microsoft'un kurucusu Bill Gates, 2021’in ilk çeyreğinde 6 koronavirüs (Covid-19) aşısının onaylanmış ve hazır olabileceğini ifade etti.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) tüm hız uygulamak göstermeye devam ediyor. Microsoft ip kurucularından Bill Gates koronavirüs için reçineli aşılara Singapur'da sanal olarak aşılara Singapur FinTech Festivali konuştu. Bill Gates'in açıklamada, "İlk çeyrekte onaylanmış yaklaşık altı aşı olmasını bekliyorum" dedi. Gates, seçici olarak onaylanmış Pfizer-BioNTech aşısına ek olarak, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson ve Novavax adaylarına da büyük olasılıkla önümüzdeki aylarda onay verileceğini söyledi. Gates, altıncı aşının ismini paylaşmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş 22 Aralık 2020 05:59

    Bu adam neden alakalı bu kadar ..

  • insanoğlu soyu tehlikede.21 Aralık 2020 19:11

    işimiz bu adama kaldıysa insanların canı tehlikede demektır.Brezilyada corona tedbiri falan kımse maske takmıyor herkes plajlarda sokaklarda ne oldu.corona vuris yapa ve bilinçli abartılan bir virius allah hepimizi zalımlerden korusun.