E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Beyoğlu'nda öğrenci evi protestosu---

​Beyoğlu'nda öğrenci evi protestosu

​Beyoğlu'nda öğrenci evi protestosu
12 Kasım 2013 - 00:08 borsagundem.com

Beyoğlu'nda bir grup, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın öğrenci evlerine ilişkin açıklamalarını protesto etti

Galatasaray Lisesi önünde toplanan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB), KESK, DİSK ve İstanbul Tabip Odası üyesi bir grup, pankart açarak, hükümet aleyhine slogan attı. 

Grup adına basın açıklaması yapan Mustafa Turgut, son zamanlarda üniversiteli öğrencilerin hedef tahtasına oturtulduğunu öne sürerek, üniversitelerin demokrasinin, bilimin ve özgürlüğün mekanları olduğunun unutulmaması gerektiğini söyledi. 

Öğrencilere yapılan her müdahalenin, toplumu daha fazla kutuplaştıracağını anlatan Turgut, bu tür politikalardan vazgeçilmesi gerektiğini savundu. 

Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yazıklar olsun14 Kasım 2013 23:41

    dersanelerde tek dertleri okumak ve ülkeye millete bilim dünyasına hayırlı olacak bircok insan varken ....bu capulcular... ders calışmaktan sosyal hayatı unutan kişilerin tüm haklarını gasp ediyor... bunlar üniversiteleri eglence yeri olarak gören kişiler ...egitim alanlarından cekilin gidin

  • munci12 Kasım 2013 00:22

    olmayan bir müdahaleyi varmış gibi kabul edip gösteri yapanlar asıl kendilerinin toplumu kutuplaştırdıklarının ve ak partinin oyunu sağlamlaştırdıklarının farkında olmayacak kadar ufak bir beyne sahipler galiba.