E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBeykoz'da kuyuya düşen yavru köpek 10 gün sonra kurtarıldı---

Beykoz'da kuyuya düşen yavru köpek 10 gün sonra kurtarıldı

Beykoz'da kuyuya düşen yavru köpek 10 gün sonra kurtarıldı
15 Şubat 2017 - 07:05 borsagundem.com

Beykoz'da 30 santim genişliğinde ve 70 metre derinlikteki kuyuya düşen yavru köpek, 10 gün süren mücadele sonunda kurtarıldı

İstanbul Beykoz'da yaklaşık 30 santimetre çapında 70 metre derinliğindeki kuyuya düşen köpeği kurtarmak için 10 gündür süren çalışmalarda başarıya ulaşıldı, yavru köpek kurtarıldı

Beykoz'da sondaj kuyusuna düşen köpek kurtarıldı. Köpeğe "Kuyu" ismi verildi

NE OLMUŞTU

Beykoz'da sondaj kuyusuna düşen köpeği kurtarmak için zor hava şartlarına rağmen İtfaiye ekipleri, AFAD, veterinerler ile hayvanseverler 10 gündür aralıksız çalışıyordu.

Kuyuya düşen yavru köpek 10 gündür kurtarılmayı beklerken AFAD ekipleri sürekli farklı yöntemler kullanarak köpeği kuyudan çıkarmaya çalıştı.

Köpeği kurtarma çalışmaları yakından inceleyen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, "Arkadaşlarımız ellerinden gelen tüm metotları kullanıyorlar. Yeni yeni yöntemler deniyorlar. Hayvanı yukarı çekmek için çalışıyorlar. Ama hayvan yapılan bu çalışmalara pek cevap vermiyor, atılan tuzakların hiçbirisine gelmiyor. O tuzaklarla hayvanı irtibatlandırmadan yukarı çekmek şansı hiç yok. Bekliyoruz, arkadaşlar yeni metotlar denemeye çalışıyorlar. Daha tecrübeli olan yerlerden bilgi aktarımı yapamaya çalışıyorlar. Arkadaşlarımız büyük gayretle köpeği kurtarmak için emek gösteriyorlar. İnşallah o kadar emek bu boşa gitmez. Bu hayvanı kurtarmak nasip olur" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)