E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBelediye başkanı sokakta yattı---

Belediye başkanı sokakta yattı

Belediye başkanı sokakta yattı
14 Ocak 2015 - 01:31 borsagundem.com

Londra Belediye Başkanı Johnson, evsiz gazilere destek olmak için başkent Londra'da bir gece sokakta kaldı

İngiliz siyasetinin renkli kişiliklerden Londra Belediye Başkanı Boris Johnson, evsiz gazilere destek olmak için başkent Londra'da bir geceyi sokakta uyuyarak geçirdi.

İngiliz, "Independent" ve "Evening Standard" gazetelerinin sahibi Evgeny Lebedev makalesinde, Belediye Başkanı Johnson ile evsiz gaziler konusunu görüştüğünü yazdı. Lebedev makalesinde, Johnson'ın da bu alanda yürüttüğü çalışmalardan bahsettiğini ve ikilinin geçen hafta soğuk bir kış gecesini Londra'da bir kaldırımda uyuyarak geçirdiğini belirtti.

"Independent" gazetesinde çıkan makalesinde Lebedev, dikkatleri evsiz gazilere çekmek için başlatılan yardım kampanyası kapsamında Johnson ile birlikte gece boyunca farklı yaş gruplarından, birçok evsiz, yardıma muhtaç kişilerle görüştüklerini yazarken, sokakta yaşayanların karşı karşıya kaldığı şartların zorluklarını vurguladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğru söyle14 Ocak 2015 08:26

    Bizimlere ev de yetmiyor villa istiyorlar

  • ata14 Ocak 2015 01:50

    Bu adamın dedesi meşhur Ali Kemal'dir. Milli mücadeleye ve Mustafa Kemal'e düşmandı. İzmitte linç edildi. Torunları da İngiltere'de milletvekili belediye başkanı vb. oldular.