E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBedelli askerlik isteyenlerin sesi oldu---

Bedelli askerlik isteyenlerin sesi oldu

Bedelli askerlik isteyenlerin sesi oldu
18 Haziran 2014 - 07:16 borsagundem.com

ATV Ankara temsilcisi Mehmet Akarca bedelli askerlik isteyenlerin çağrısını dile getirdi

ATV Ankara temsilcisi Mehmet Akarca gündemi yorumladı. Bedelli askerlik bekleyen yaklaşık 1 milyon kişinin sorunlarına değindi.

Akarca, 2011 yılında çıkan 'Bedelli'de ücretin ve yaşın çok yüksek olması ile mağdur olan yaklaşık 1 milyon kişinin sesi oldu. 

Aileleri de kattığımızda sayının 3-4 milyonları bulduğunu belirten Akarca, sosyal medyada yazıştığı gençlerin sorunlarını dile getirdi. 

 Yazışmaların bazılarına deyinen Akarca, son derece zorunlu sebeplerden askerliğini yapamamış yaklaşık 1 milyon kişinin GBT sıkıntısı çektiğini ve rahat bir hayat süremediklerini, gelişen Türkiye'de gençlerin en verimli çağlarında bu sıkıntıları çektiklerini, asker sayısının da zaten fazla olması ile son bir kez bedelli askerliğin çıkmasını istediklerini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ede18 Haziran 2014 13:40

    Doktora yaptım, 40 tane yayın yaptım, kendi buluşlarım var ama askerlik yüzünden kadroya giremiyorum. Şimdi askere gitsem 10 yıllık emeğim boşuna gidecek. Devlet memuru değilim. Anneme, eşime ve doğacak çocuğuma kim bakacak. Ben askere gidim hepsi sefil olsun öyle mi?

  • Mrb18 Haziran 2014 12:26

    Neden öyle bi şey yapsınlarki önce analarımızdan emdiğim bi burundan gelecek sonra para lazım olursa bedelli çıkar sıkıntı evinde uyumamış iş yapamamak kimin umrunda