E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBedelli askerlik görüşüldü mü?---

Bedelli askerlik görüşüldü mü?

Bedelli askerlik görüşüldü mü?
28 Kasım 2014 - 07:34 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirilen Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı sona erdi

Genelkurmay Başkanlığından; Yüksek Askeri Şura toplantısında, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ana program ve hedeflerinin, TSK'nın harbe hazırlık durumunun, teröristle mücadelede kolluk kuvvetlerinin desteklenmesi durum değerlendirmesinin, Özel Kuvvetler Komutanlığının yeteneklerinin geliştirilmesinin, personel, eğitim ve lojistik konularının görüşüldüğü bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, Yüksek Askeri Şura olağan toplantısının, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapıldığı belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'ndaki toplantıda, "TSK'nın ana program ve hedefleri, TSK'nın harbe hazırlık durumu ve değerlendirmesi, teröristle mücadelede kolluk kuvvetlerinin desteklenmesi durum değerlendirmesi, Özel Kuvvetler Komutanlığının yeteneklerinin geliştirilmesi, personel, eğitim ve lojistik konularının" görüşüldüğü kaydedildi.

ERDOĞAN KARARLARI ONAYLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ı kabul etti, sunulan YAŞ kararlarını onayladı.

Cumhurbaşkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, Erdoğan'ın Yüksek Askeri Şura (YAŞ) üyelerine Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda vereceği yemek öncesi, Orgeneral Özel ve Bakan Yılmaz'ı kabul ettiği bildirildi.

Erdoğan'ın Özel ve Yılmaz tarafından sunulan Şura'da alınan kararları onayladığı kaydedildi.

BEDELLİ ASKERLİKLE İLGİLİ AÇIKLAMA YOK

Milyonlarca kişinin beklediği bedelli askerlik görüşmelerinin Yüksek Askeri Şura'da görüşülmesi bekleniyordu. Hükümet yetkililerinin sürekli olarak umut vermesi nedeniyle bedelli askerliği bekleyenler toplantıdan umutluydu. IŞİD saldırılarını bahane eden hükümet bedelli askerlik sürecini sürümcemede bırakıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mesut28 Kasım 2014 08:53

    oynayın insanların umuduyla yerden yere vurun elbet sizi de bir vuran olur Allahınızdan bulun.Allahtan korksaydınız bu kadar insanla oynamaya kalkmazdınız.