E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBDP'de tahliye sevinci ---

BDP'de tahliye sevinci

BDP'de tahliye sevinci
04 Ocak 2014 - 05:25 borsagundem.com

AYM’nin KCK davaları sanıklarından BDP milletvekilleri Gülser Yıldırım ve İbrahim Ayhan hakkındaki kararının ardından 2 vekil dün serbest bırakıldı

BDP'nin tutuklu milletvekilleri Gülser Yıldırım ile İbrahim Ayhan'ın avukatlarının tahliye başvurusu yaptığı Diyarbakır 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi, iki milletvekilinin tahliye edilmesine karar verdi.  Kararın ardından Gülser Yıldırım Mardin E Tipi kapalı Cezaevi'nde saat 16.30’da tahliye edildi. Cezaevi önünde toplanan BDP’li kadınlar Yıldırım’ı zılgıtlarla kapıda karşıladı. Cezaevi önünde gazetecilere konuşan Gülseren Yıldırım, buruk bir sevinç yaşadığını belirterek, arkamda onlarca anne, binlerce siyasetçi ve seçilmiş insan bırakarak çıktığını, bunun sevinçle karşılanacak bir durum olmadığını belirtti.

Diyarbakır 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nin tahliyesine karar verdiği KCK davasından Diyarbakır D Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan BDP Milletvekili İbrahim Ayhan cezaevinden tahliye edildi. Ayhan'ı karşılayanlar arasında Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir de yer aldı.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet topal04 Ocak 2014 14:29

    bunların dıraşı çıkması meclise girmesinde tek suçlu varsa oda akp dir.

  • geceprensi04 Ocak 2014 14:28

    ey tayyip erdogan bunları başımıza bela ettin bunca şehit verdik diğer tarafta nasıl hesap vereceksin.

  • mustafa04 Ocak 2014 11:44

    dün şalvarla gezenler bugün vekil oldular dün daglarda askere kurşun sıkanlar bugün adam oldular başbakanla megri megri diye anırdılar ahhhh ahmet kayada olaydı dediler nasıl bir zihniyettir anlamam nasıl bir türk düşmanlıgıdır anlamam sırf oy ugrana bu ülke peşgeş çekiliyor ne oldu arkadaş biz degilmiydik şehitler ölmez vatan bölünmez diye haykıranlar ne olduda bizler vatan haini bunlar kahraman oldular????