E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBaysan Trafo'da pay alım fiyatı---

Baysan Trafo'da pay alım fiyatı

Baysan Trafo'da pay alım fiyatı
07 Mart 2014 - 17:25 borsagundem.com

Baysan Trafo pay alım teklifi ile ilgili olarak 3,10 TL'den çağrı yapılması amacıyla SPK'ya başvuruda bulundu

Baysan Trafo'dan KAP'a yapılan açıklama şöyle: ''Şirketimizin yönetim kontrolünü elinde bulunduran hisselerin AGM AVRUPA SAĞLIK HİZMETLERİ A.Ş. ("AGM SAĞLIK") tarafından iktisabına istinaden, II-26.1 sayılı Pay Alım Tebliği kapsamında AGM SAĞLIK tarafından "zorunlu pay alım teklifi"nde bulunulması zorunluluğu doğmuştur. Bu çerçevede AGM SAĞLIK tarafından SPK'ya başvuruda bulunularak; Tuncer Baydar, Yeşim Akbaşoğlu, Birhan Baydar, Saliha Yetkinyılmaz, Fatih Telli ve Suat Baş'a ait olan, Şirketimiz hisselerinin %73,3059'una denk gelen 6.084.380 adet hissenin satın alınmasında, her bir pay için anlaşılan 3,10-TL fiyatın, Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem gören Şirket paylarının alımı için de, pay alım teklif fiyatı olarak dikkate alınması talebinde bulunulmuştur. 

İş bu başvuru kapsamında AGM SAĞLIK tarafından; Şirketimiz hisselerinin alınmasıyla öncelikle Şirketimizin hali hazırdaki faaliyet alanının devam ettirilmesi ve bunun yanı sıra Şirketimizin sağlık sektörü alanında yatırımlar yapması ve bu şekilde faaliyet alanını genişletmesinin öngörüldüğü, iş bu pay alım teklifi işlemiyle ilgili Piramit Menkul Kıymetler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzalandığı bilgisi verilmiştir.

Pay alım teklifi fiyatı ve başvuru koşulları SPK, Borsa İstanbul ve ilgili kurumlarca değerlendirilmektedir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)