E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiBAYRD: Hisse devri---

BAYRD: Hisse devri

BAYRD: Hisse devri
25 Şubat 2014 - 16:04 borsagundem.com

Baysan Trafo hissedarlarının toplam yüzde 73,3 oranındaki hisselerinin devri konusunda anlaşma yapıldı

 Baysan Trafo hissedarlarının hisse devri konusunda AGM Avrupa Sağlık Hizmetleri ile anlşamya varıldığı belirtildi, ancak hisse devir fiyatı konusunda bir açıklama yapılmadı. Baysan Trafo'dan KAP'a yapılan açıklama şöyle:
 
''Şirketimiz hissedarlarından Tuncer Baydar, Yeşim Akbaşoğlu, Birhan Baydar, Saliha Yetkin Yılmaz, Fatih Telli ve Suat Baş'a ait olan, Şirket hisselerinin %73,3059'una denk gelen 6.084.380 adet hisselerin devri hususunda  AGM Avrupa Sağlık Hizmetleri A.Ş. ve Cenan Kemal Demirkanlı ile anlaşmaya varılmış olup; 5.475.942 adet hissenin AGM Avrupa Sağlık Hizmetleri A.Ş.'ye, 608.438 adet hissenin Cenan Kemal Demirkanlı'ya devri, hisse devir bedellerinin en geç altı (6) ay içinde tamamen satıcılara ödenmesi konusunda mutabakata varılmıştır.''

Hisse devri konusunda yapılan açıklamadan sonra hisselerde 30/01/2014 tarihinde başlayan yükseliş devam etti. Son 2 günde ise hisseler yaklaşık yüzde 13 oranında prim yaparak 5,09 TL'yi gördü. Hisselerin satış fiyatı ise yatırımcılar arasında merak konusu oldu.
   

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Uzman26 Şubat 2014 18:45

    Satış haberi gelmeden kimler mal topladı. Burnuma insinden kokuları geliyor. Bu olay enine boyuna incelenmeli?