E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBayram sonrası normale dönüş mesajı---

Bayram sonrası normale dönüş mesajı

Bayram sonrası normale dönüş mesajı
21 Nisan 2020 - 16:11 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı sonrasında normal hayata dönmeyi hedeflediklerini ifade etti.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, korona virüs pandemisinin global ekonomilerde sebep olduğu krize ithafen "Türkiye olarak, dünyanın tamamı gibi, korona virüs salgını ile yoğun bir mücadele içindeyiz. Temelde bir sağlık sorunu olan bu salgın, ekonomik sonuçları itibarıyla İkinci Dünya Savaşı'ndan sonraki en büyük kriz haline dönüşmüştür." açıklamasında bulundu.

Normal hayata dönüş mesajı

Erdoğan, "Ramazan ayı boyunca da tedbirlere en üst düzeyde riayeti sağlayarak, inşallah, bayram sonrası ülkemizin normal hayata geçişini hedefliyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, virüs krizi sonrası Türkiyenin, yeni şekillenecek dünya düzeni içerisindeki olası yerine dikkat çekerek "Türkiye, İkinci Dünya Savaşından beri ilk defa, küresel düzeydeki bir yeniden yapılanma sürecinin merkezinde yer alma fırsatı elde etmiştir. Salgınla mücadele etmek kadar, salgın sonrası dünyada, bölgemizde ve ülkemizde ortaya çıkacak yeni durumlara hazırlıklı olmak da önemlidir." dedi.

Virüs bunalımınının ağır seyrettiği Avrupa'nın yeniden dönüşümü

Erdoğan, açıklamasında, "Avrupa'nın tamamı ve İran gibi salgının olumsuz etkilediği ülkelerin yanı başındaki Türkiye'nin bu sürecin dışında kalması, işin tabiatı gereği mümkün değildi. Ancak bizim diğer ülkelerden farkımız, hem güçlü bir sağlık altyapısına sahip bulunmamız hem de gereken tedbirleri vakitlice almış olmamızdır" ifadelerini de kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (22)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Soner oğuz10 Mayıs 2020 01:47

    Çok saçma bir kanun çıktı bence bu virüs hakkında,,benim eşim bir buçuk aydır istanbuldan evine gelemiyor,,hiç bir hastalığı yok,,orda mağdur kaldı ama evine gelmesine izin yok,,eşimin evine gelmesine izin vermeyen yasak diyen tehlike diyen insanlar,yasak olan şehirler arası seyahat yerlerinde insanlara günü birlik insanları fabrikalara çalılmaya gönderip getiriyorlar,,şimdi soruyorum benim eşimin gelmesi o fabrikalara gidip gelen insanlardan dahamı çok tehlike taşıyor,,bence bu kararlar insanları düşündüklerinden değil,,sadece egolarını tadmin ediyorlar,istediklerine izin verip istemediklerine vermiyor,,tamamen ego tatmin etme meselesi bu,,,,Bir diğer konu ise bu olayda aklıma takılan,,uzun zamandır amerikayı terörle suçlayan biz,,onlara yardım gönderiyoz,,ve amerika teröre yardım gönderiyor,,biz bu olay akşamı tektar amerikaya yardım gönderiyoz,,terörü amerikamı yoksa bizmi besliyoz ben anlamadım,,biz amerikaya onlar teröre....

  • Mucise Reis ;)22 Nisan 2020 08:31

    koreana tehdidinden ötürü, helikopter ile meclis bınasının üzerinden geçebilir .. unutulmaz 100 yıl... ben olacam, dünya devletlerine karşı 7 düvele karşı yüzyıl önce kurulan tbmm binasına, kör de olsam. topal da olsam, tekerlekli sandalye ile de kalsam çıkart. çatır çatır lugatı atarım... ne devletler, ne korena, nede dış güçler... yüz yıllık çınardır tbmm der haykırırım 5 dk... ölum döşeğinde olsam yaparım... 10 yıllar sonra bir böyle anılmak var... birde sarayından çıkmıyordu, korenadan korktuğu için diye soylemler var... ben  başkomutan unvanına girdim mi, çıkar meclise konuşurdum. onbinlerce asker emrimde suriyede çanakkale ruhunu anlatırken hemde... ben tbmm ye başkumandanın çıkmasından yanayım.... biz hergun markete, fabrıkaya, otobuse, taksıye vb. gidiyoruzda... insın helikopterle. tbmm kursuye gitsin, 5 dk konuşsun gitsin.. çıkmamak da ne ??

  • Sosyolog22 Nisan 2020 00:09

    Korona dan daha tehlikkrli ekonomik köyülülrşme ve sosyal adaletin çöküşü.... Yıllarca Dışarıdan sürekli borç alarak Devletin mallarını satışından gelen kaynakları, vatandaştan alınan yüksek vergileri ihaleci yandaşlara vakıflara danışmanlara gazetecilere dağıtarak ekonomi yönetiminin sonu; daha fazla borç arayışı!

  • AHMET ÖZBİR21 Nisan 2020 21:44

    SEN ne zaman ANORMAL'den NORMAL'e dönüyoruz, yavaş yavaş işyerlerini açıyoruz, ufak ufak dışarı çıkıyoruz, CIVIL CIVIL oluyoruz dersen o REİS'im. Bizim canımız KÂBE'miz, MEDİNE-İ MÜNEVVEREMİZ, CÂMİLERİMİZ KAPALI, YÜREĞİMİZ YARALI, bundan büyük mûsîbet olur mu, Allaha yalvarıp AF dileyelim. KORONADAN KURTULMAMIZ İÇİN DÜÂ EDELİM.

  • WERS21 Nisan 2020 20:15

    arkadaşlar araştırma şu karantina sonrasında halk öncesinden daha fazla dolaşıyor yani herkes kendini markete dışarıya atıyor yani bura da yalandan konuşuyoruz yapılması gereken sosyal korunmaya uymuyoruz 4 gün evde duralım sonra tekrar birbirimize karışırsak ne anlamı var bu durumun  ayrıca burada hazır maaş alan arkadaşlar için 5 ay karantina yapalım tabiki nasıl olsa ohh devlet maaşları yatırıyor hele öğretmenlerin ek derslerine kadar yatırılıyor onlarda klevye karşısında doya doya yazıyorlar fakat işinden gücünden olmuş insanlar kapatılan iş yerleri var birde o yönden bakmak lazım devlet bunca insana bakamaz dünyadaki hiçbir ülkede bakmıyor az gerçekci olup gerçekci düşünmek lazım en erkenden bu pislikten kurtullmak dileyi ile

  • eee21 Nisan 2020 19:23

    23 nisanda TBMM ye gidemiyor, sarayda karantina.. millete diyorki normalleşeceğiz... Allah büyük : )) .... Eeee şehitlik mertebesine her yiğit ulaşamaz.. kendiside derdi hep. herkes şehit olmak istiyor ama o mertebeye ulaşılamıyor... : ))) ne tatlı canlar dimi...milletinki patlıcan

  • ...21 Nisan 2020 19:14

    bilim insanları konuşmaz iken, siyasilerin normalleşmeden konuşması, siyasi şow dur. Bilim ilim sağlık insanı ne derse o... masal anlatmış.

  • ALİ21 Nisan 2020 18:46

    tahliye ettiğiniz, ve mecliste onuruna maskelerle poz verdiğiniz, cani ve katiller mesailerine başladılar, körpecik ceylan canice katledildi.. bu körpecik kızın günahı vebali ahirete kadar boynunuzda olacaktır.

  • Hakan21 Nisan 2020 18:44

    İnsanlar Bi ramazan daha geçirebilir karantina da ama bayramda bilemiyorum çok zor evde kalmaları ve sonunda 2.dalga olmaz umarım..

  • Cengiz21 Nisan 2020 18:23

    Normale dönüş yüksek miktarda borç bulunca olur sncak. Borçla, israfla, üretimi geliştirmene, ihale dağıtma ekonomi yönetimi çöktü! Şimdi sadece yapılan tek şey daha fazla borç peşine koşturmak.

  • Bika21 Nisan 2020 17:36

    Maskesiz hayata dönmek zor, sosyal mesafe yıllarca sürecek. El öpme, el sıkışma, öpüşme, sarılma gibi davranışlar tarihte kalacak. Toplu taşıma araçlarına maskeli ve düşük sayıda yolcu alınacağından maliyetler artacak.

  • Şakır GÖKTAŞ21 Nisan 2020 17:10

    Sen bize Allahın bir lütfusun.Allahım sana uzun omurler versin inşallah.Gerekirse benim omrumden alıp sana eklesin.Bir de şu arapların işini görsen.Suudi ve BAE serefsizlerini kastediyorum

  • Günaydın 22 Nisan 2020 00:20

    Son yıllarda senin gibi insanların politize olması büyük kayıp, trollük de bi yere kadar,biraz akıl mantık içeren yorum yapamıyor musunuz? Hayatınız biat ile geçiyor, unutmayın insanlar kalıcı değildir, sn cb da bir gün fani olacaktır sizin gibiler o zaman kimlere yalakalık yapacak acep...

  • Osman21 Nisan 2020 21:17

    Sen deve sidigini fazla kaçırmisın galiba ayrıca A HABERIN ESIRI GIBISIN ALLAH YARDIM ETSIN BEYIN SULANINCA DEMEKKI BÖYLE OLUYOR ISMINI BILE YAZMIYORUM

  • Ali Veli21 Nisan 2020 19:30

    Sabah akşam Ahaber izlediğin belli

  • Serhat 21 Nisan 2020 17:05

    Sayın baskanım sımdı ramazan ayın kutlarım ve Ramazan, bayram kutlar ellerinden öperim Allah yolun açık olsun ve Allah'a emanet ol devletimiz ve milletimiz için ve sız İcin ailece dua ediyoruz Sayın baskanım bir gün davet etmek isterim ama sızın ıyı olun baskanım

  • Abdulselam 21 Nisan 2020 21:20

    A haber de böyle bir reklam vardı tosuncuk

  • RT21 Nisan 2020 16:42

    Dolarları iyi ce dukka yaparsınız

  • Yorum21 Nisan 2020 16:25

    Bioteknoloji ve genetik çalışmalar yeni dünya düzeninin baş aktörü olacak

  • Cenk acar21 Nisan 2020 16:20

    Reis Allahtan senin dönemine denk geldi..CHP dönemine denk gelse ülkenin yarısı gitmişti..

  • Ramazan21 Nisan 2020 21:19

    Çok utanmazsin sürekli DİYORUM CHP sizleri fazla anlarsın ya gerçi anladin sen onu hani şu hosaf varya

  • misafir21 Nisan 2020 17:54

     sahip olduğun bağımsızlık, demokrasi ve cumhuriyeti CHP ye borçlusun,  reis in , CHP döneminden kurulup devlete kazandırılan kurumları satarak ayakta kalabildi.. şimdi ise ülkenin kaynaklarından bir avuç yandaş nemalanmaktadır. tabi sizin gibileri yalan masallarıyla uyuttukları için gerçekleri görmeniz zor haliyle...