E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBayraktar'dan CHP'li Ağbaba'nın T3 Vakfı iddialarıa sert yanıt---

Bayraktar'dan CHP'li Ağbaba'nın T3 Vakfı iddialarıa sert yanıt

Bayraktar'dan CHP'li Ağbaba'nın T3 Vakfı iddialarıa sert yanıt
04 Mayıs 2020 - 06:34 borsagundem.com

CHP'li Ağbaba'nın "T3 Vakfı İBB'den bağış ve tahsis alıyor" iddialarına tepki gösteren T3 Vakfı Başkanı Bayraktar, İBB Başkanı İmamoğlu'nun iddiaları tekzip etmemesi halinde İBB ile protokolün iptal edileceğini söyledi


HABERİ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cemal mete 05 Mayıs 2020 02:02

    Bu zihniyetin hedefi ülkeyi yıkmak asıl mesele bunların arkasından giden ler tayip gitsin selo gelsin veya yunan gelsin ülkeyi alıp abd ye İsrail e peşkeş çekmek ismet gibi gelip dinsiz imansız ülke yönetmek yerseniz otarih geçti

  • Ali KILIÇ 05 Mayıs 2020 00:38

    ‪Nuri demirağ’a uçak yaptırmayan,‬ ‪Erbakan hocamıza otomobil yaptırmayan ZİHNİYET şimdide,‬ ‪@Selcuk Bayraktar ile uğraşmaya başlamışlar. ‬ ‪İnşallah bu sefer başaramayacaklar...‬ ‪#SelcukBayraktarYalnizDegildir‬

  • Fatih.İslambul04 Mayıs 2020 16:40

    Onlar.yardımı.Ataist.Lere.Pkk.Lere.Yapar.Heykel.Diker.Ülke.Yararına.Olanlara.Yardım.Yapmaz.Yapamaz

  • ;;;?04 Mayıs 2020 12:20

    Sen nasıl bir  pisliksin kayakçı kıyakçı   şu güzel ülkenin güzide şirketine bile çamur atıyorsun?  Neden çünkü Türkiye savunmasın pkk itlerinin canına okuyor.  İsrael ağzı açık bakıyor.  Sen de onlara yaranmak için göz kırpıp yeni polemik konuları icat etmek için  ortalığa sülfür yayıyorsun!  Bu resimdeki genç seni havada karada katlar!  Hem maddi hem manevi hem de bilgi ve görgü olarak.  Sen ise pişkin bir yalancısın! 

  • BİR DOST04 Mayıs 2020 12:06

    CHP ve CHP  sporlular bir ülke yada bir kişi ile uğraşıyorsa o zaman bilin ki o ülke yada o kişinin Türkiye için stratejik  önemi var. CHP spor ve yancıları Bir ülke yada bir kişiyi parlatmaya çalışıyorsa bilin ki o kişi yada ülkenin kesin Türkiye'ye zararı dokunacaktır. Sn. Erdoğan'ın daha belediye başkanıyken, Hakan Fidan ve Hulisi Akar'ın daha kimse tanımadan bu guruhun  linç etmeye çalıştığını unutmayıp, bu insanlar olmasaydı bu ülkenin hali ne olurdu düşünmenizi tavsiye ederim. Bu guruhu iyi tanıyınız.       

  • Bir yorum04 Mayıs 2020 13:14

    Gerçekçi olalım  bunları iyi teşhis etmeliyiz ki ideolojik fikirlerin arkasında asıl niyetlerini da anlamış oluruz!  İlk anda Şişli den Nişantaşı ndan  Beşiktaş ve hatta Bebek ten Hdp ye nasıl oy çıkar diye düşündüm?  Siz de düşünün bulacaksınız!  Bunların originleri ile ilgili bir durum. İttihat ve terakki nin toplamaları şimdi bu malum partidie Tırışkaoğlu ile zirve yaptı!  Bunların her türlü stratejik siyasi manevra ve  sloganları dahi üst akıldan geliyor!  Tabi silsile yolu ile!  Sömürü ve fitnenin ilmini vakıf olan bu zevatlar chp yi pis  paçavra gibi kullanıyor.  Tabi ki ipi de öyle!  Hdp zaten herkesin malumu.  Bu arada bunlardan Ak parti de yok diyemem ancak Reis duruma hakim en azından!

  • Cengiz Nuri04 Mayıs 2020 09:25

    Güzel ülkemin yüzünü güldüren güzel insanada çamur attınız. İftiradan  başka ne biliyorsunuz?

  • EMEKLİ04 Mayıs 2020 09:14

    Senin emeklerine sağlık,ekibinin başarılarını dilerim.sizler yenilerini yaptıkca bunlar çıldırack,

  • İşçi04 Mayıs 2020 09:06

    Ak Parti'ye oy vermem. Ancak şu adama bu hainliği yapmayın. CHP içindeki saklabanlari acil temizlesin. Erdoğan'ın ne oğulları ne diğer damadı, bunu tek geçerim.

  • Halk arenası04 Mayıs 2020 09:02

    Şu adama da çamur attınız ya, daha diyecek bir şey yok. Ülkemizde hayırlı olanı böyle aşağıya indiririz. Bizden adam olmaz.

  • Öz Cezmi04 Mayıs 2020 08:46

    Göğsümüzü kabartan adam, ülke için ancak yalan söyleyip halkı kışkırtan hain sözleri duyma, bizi duy. Alkışlarımız kulağına dualarımız kalbine değiyor mu!Yoluna devamet. Yolun yolumuzdur. Allah senden razı olsun biz razyız.

  • Nedim04 Mayıs 2020 07:11

    Sen moralini bozma genç bu alçaklardan her şey beklenir. Bunlar en aşağılık yalancıdan daha yalancı!