E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBayraktar istifadan vazgeçti---

Bayraktar istifadan vazgeçti

Bayraktar istifadan vazgeçti
07 Ocak 2014 - 07:06 borsagundem.com

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın, milletvekilliğinden istifa etmeyeceği öğrenildi

Bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa ettiğini açıkladıktan sonra görevden alınan eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın, milletvekilliğinden istifa etmeyeceği öğrenildi.

Habertürk'te yer alan habere göre; istifa açıklamasının ardından Meclis 10 günlük tatile girerken, Bayraktar’ın yakın çevresi, ne zaman istifa edeceği soruları üzerine, “TBMM kapalı olduğu için edemiyor” yanıtını veriyordu. Ancak TBMM açılmasına karşın, beklenen istifa gelmedi. Yakınındaki isimler, Bayraktar’ın şu anda İstanbul’da dinlendiğini belirtirken, istifa etmesinin de şu anda gündemde olmadığını aktardı. Bayraktar’ın vekillikten istifa konusunu bir anlık çıkışla söylediğini dile getiren yakın isimler, eski bakanın vekillik pozisyonunun süreceğini ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • adaş09 Ocak 2014 12:38

    seni kim tehdit etti yada eski başbakanın yine fırçamı attı da vazgeçtin sen sözünü yemeye alışmıssın biat edin bakalım nereye kadar yolun sonu geldi.

  • Vatandas07 Ocak 2014 17:56

    Ben vatandas olarak 60 65 sene calismam gerek ki Emeklilik hakki elde edeyim .Vekiller (%80 belesci)iki sene gibi vekillik yapiyor gorunuyor hyati boyunca hayat bedava

  • Vatandas07 Ocak 2014 17:52

    Adam gibi Adamda Laf Agizdan cikar......Bunlar Beles hayati alismislar,Vazgecemezler

  • Doğan07 Ocak 2014 09:04

    İrade yok, basiret yok, davaya bağlılık yok, sözünde durma yok! Karne hep eksi!

  • alptuğ07 Ocak 2014 08:29

    laf ağızdan bir kere çıkar yakışmadı Karadenizliliğe