E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaykal CHP'yi ikiye bölecek iddiası---

Baykal CHP'yi ikiye bölecek iddiası

Baykal CHP'yi ikiye bölecek iddiası
16 Ekim 2020 - 10:00 borsagundem.com

CHP'den ayrılarak 'Halk Parti' isminde yeni bir parti kurulacağı genel başkanının da eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal olacağını iddiaları ortaya çıktı

Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer, ‘Antalyalı parti’ hikâyesinin ardındaki gerçekler CHP aşındırılıyor' başlıklı bugünkü yazısında "İktidar kanadında CHP’nin Kemalist kanadı gıdıklanıyor, ağır eleştiriler yapılıyor. Kemal Bey’in etrafında ‘adam’ kalmadı, nasıl bir genel başkan olduğu sorgulanmaya başladı. CHP’den yeni bir parti mi doğdurulmak isteniyor? Evet, dışarıda ‘üflenen’lere göre böyle" ifadelerini kullandı.

Bayer, "Partinin kurucuları olarak Yılmaz Ateş, Mehmet Sevigen, Algan Hacaloğlu, Mustafa Özyürek’in isimleri gündeme getiriliyor. Onur Öymen ve Şahin Mengü’nün adını fısıldayanlar da var İsmi ‘Halk Parti’ olacakmış... Baykal’ın kızı da genel başkan olacakmış. En önemlisi, dışarda Baykal’ın bir görüşü ve beyanı geçmiyor. Muharrem İnce de gelebilir mi? CHP’nin ‘ağır’ bir abisi 'Baykal’ın bir beyanı yoksa bu işin bir ciddiyeti olamaz' diyor. Özet mi: Bu bir ittifak partisi olabilir, arkasında şimdiden ‘kontenjan’ hesabı vardır" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (37)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İstanbul Ayşe 18 Ekim 2020 20:02

    Hayırlı olsun sizden ricam Atatürk sözü milletvekil maas öğretmen maaşı ğecmezsın ve huzur hakların iptal etin ve beledıye baskan maas asğari ucret 5 katın gecmez ve ilce beledıye baskan maas asğari ucret 3kat olsun ve milletvekil sınav olsun ve milletvekil olan ailesi hakları iptal etin kul hakkı dikkat edin bence milletvekili bir kiş değil 85milyon helal alması gereken bir şey Allah herkes yardım et sın ve ölüm tatacak unutmayın Allah yolun açık olsun Allah'a emanet ol

  • doğru16 Ekim 2020 19:17

    yine gündem belirlenmiş boş konuşanlar iş başında...

  • HASAN SABBAH16 Ekim 2020 17:38

    bunlar milletin kafasını karıştırmak için yapılan chp oyunları.hani muhharremde yaptı ne oldu.eline verdiler bozuk ve hurda bir otobüsü ortalığı karıştırdılar.chp nin ipleri yurtdışında onlar talimat vermeden bir şey yapamaz ve operesyon yaptırmazlar.

  • paşa naci16 Ekim 2020 17:09

    naci sende solcusun. wc ye gidince hangi elini kullanıyorsun.. sol u küçümseme başına taşlar yağar. wc ye girince bunu bir daha düşün ha paşa naci..

  • Naci16 Ekim 2020 17:15

    Yav elbette sol ..var sagin me onemli var o zaman ikiside..ben KAVRAMSAL OLARAK DIYORUM..

  • Kamil16 Ekim 2020 16:52

    CHP NIN DAGILACAGI ISARETLERI..ULUSALCILAR HAREKETE GECTI..pkk..feto. .yanlilarida..ayrilirBAKALIM..DIGER..APARATLAR...NE YAPACAKLAR...ÌYOT GIBI ACIGA..CIKTI..

  • kendin anladın mı16 Ekim 2020 17:11

    ne yazmışsın kardaşım yazarken başka bir işle mi uğraşıyorsun bi daha oku ne yazdığını kendin anlayabildiysen helal..

  • Ziya16 Ekim 2020 16:48

    Milli olan birisi gelsin artik su CHP nin basina..JO .BIDEN..FETO..PKK.ile...birlikte anilmaktan...biktik..nasil bir ataturkculuk..anlamadim.

  • YAVUZ SULTAN SELİM16 Ekim 2020 16:34

    Bazı yorumcu arkadaşlar durumun bir hikayeden ibaret olduğunu yazmış çok mu korktunuz bölüneceğiz diye bizim için sizin bölünmeniz yada x bir partiyle birleşmeniz hiç problem değil TÜRKİYE de sol bitmiştir artık kendi kendiniz le eyleşin..

  • 1.MURAT (HÜDAVENDİGAR)16 Ekim 2020 16:55

    Saçma SAÇMA KONUŞMA HANGİ TARİKATIN YURDUNDA BEYNİN YIKANDI SENİN. SOL OLMASAYDI DİN OLMAZDI. PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ.MUHAMMED (SAV)DE ÇOK BÜYÜK BİR DEVRİMCİYDİ.. SAĞ SOL SEMBOL SADECE..YAVUZ SULTAN SELİM DE DEVRİMCİYDİ.. T.C. DE ASIL YÜCE İSLAM DİNİNİ KENDİ  DÜNYA ÇIKARLARI İÇİN KULLANAN SAĞ SEMBOLLÜ DİNCİLİK BİTTİ. Z KUŞAĞI BUNU GÖSTERECEK SİZE.. YEREL SEÇİMLER DAHA BAŞLANGIÇ.. 

  • Naci16 Ekim 2020 16:54

    Sol diye KAVRAM zaten yok tu..sonradan ZUBUKLERIN..UYDURMASI..RAHMETLI ATATURK VE KUVAYI MILLIYEDE..SOL MU..VARDI..CAHIL OLMAYIN.

  • ŞAZİMENT KILTIR16 Ekim 2020 14:58

    Sapına kadar miliyetce ve ATATÜRK çü Baykal aslında partinin başında olmalı idi.kumpas ile kılıçtaroğlu nu başkan yaptılar o gitti onların dediğini yaptı gitti hdp gibi bir parti ile ittifak yaparak ATATÜRK ün kemiklerini bırakın ruhunu dahi sızlatmıştır.hergün seçim seçim diyor.bizlere birtane proje ve vizyonunu açıklasana.ancak laf ebeliği.

  • gerçek durum16 Ekim 2020 14:26

    kılıçdaroğlu ,baykal a fetocular tarafından yapılan kumpastan sonra  abd büyükelçisi ile ne görüştü abd ye fetocularla ilgili ne söz verdi ki. 1692 oyla hemen ilk seçimde genel baskan oldu. ilk işi  akp den ATATÜRK E 1993 DE yazdığı adi şiiriyle küffar diyen LANET ADAM MEHMET BEKAROĞLU NU partiye almak oldu. sonra kanaltürk ü fetoculara satan tuncay özkan vs. geldi..eski süleymancı fetocu karışımı imamoğlu dincisini beylikdüzünden kim buna söyledi de buldu getirdi. İstanbul büyükşehir belediye baskanı adayı yaptırdı.  içerdeki fetocular ayrı bir nüsha y.emre.vs.. ATATÜRKÇÜLERİ İHRAÇ ETTİ kılıçdaroğlu..fetocuları  abd nin ürettiği dincileri chp ye dahil etti. fetocular dinciler  öz evlat , ATATÜRKÇÜLER üvey evlat oldu chp de.. bütün chp li halk bu filmi seyrediyor. abd senaryosu bu film in chp de bitmesini , fetocu ve dincilerin bir an önce geldikleri çöplüklere dönmesini bekliyoruz.

  • Ali16 Ekim 2020 21:44

    Demek ki neymiş CHP bin ipleri ABD nin israilin elinde yani bugün böyleyse ik TT idar olsa bo..u yedik

  • Baris16 Ekim 2020 13:30

    Evet ..buyuk efsane uyan artik..CHP..ELDEN GIDIYOR..bir seyler yapin..ben umudumu yitirdim..nereye gidecegimizi sasirmis vaziyetteyim.

  • manyak herif16 Ekim 2020 15:02

    gidecegin yyyer belli.pkk ya karşı olan hdp ye gelebilirsin.

  • NAZLI16 Ekim 2020 13:28

    CHP ILKELERINDEN AYRILMIS COK YAZIK.KIMLERIN ELINE KALDI GUZELIM PARTI.  :'( HDD ILE YAN YANA GELECEGI AKLIM DAHI GECMEZDI

  • manyak herif16 Ekim 2020 12:56

    İsmi halka yakın bir parti.Güzel bir sloganla bu parti diğer partilere toz yutturur diye değerlendiriyorum.

  • horoz16 Ekim 2020 12:49

    Güzel insanlar nedir bu Chp düşmanlığı, etmeyin eylemeyin uyanın artık şu anda Türkiyenin yarısından fazlasını Chp yönetiyor rakamlar böyle, hatırlardınız mı hani bir spiker vardı Kılıcdaroğlu Ankara' yı alıyoruz Adana' yı arıyoruz ... diye konuşurken "sen onu benim külahıma anlat der gibilerinden gülüş atmıştı sahi ne oldu spikere ya.. 

  • Aali Taş16 Ekim 2020 12:19

    İbb nin pkk ya olan kontenjanı tiyatro sahnesinde ortaya çıktı şehitlerimizin kanı haramolsun bu yardakçılara

  • KROKODİL16 Ekim 2020 17:01

    ampulcularda  barış süreci denen saçmalıkta pkk ya taviz üzerine taviz vermediler mi? sayısız TÜRK ASKERİ ŞEHİT OLDU. askeri birliklerin içindeki TÜRK BAYRAKLARINA saldırdı şerefsiz pkk.lılar.. ne ibb ne ampul kim pkk yla işbirliği yaptıysa gelecekte bu millet  ASLA unutmayacak !!

  • üvey evlat16 Ekim 2020 12:02

    bölsün fetocu dinciler gitsin bekaroğlu, kılcdaroğlu, imamoğlu, y.emre fetocular chp den dışarı.. 

  • ZELİHA KARAKAŞLI16 Ekim 2020 11:49

    BUNLARA ASLA İNANMAYIN BU BİR ALGI OPERASYONU BU.DAHA ÖNCEDE BELEDİYE SEÇİMLERİNDE ABDULLAH ÖCAL AN HDP LİLERE AK PARTİYE OY VERİN DEMEDİ.BUDA BİR CHP NİN BİR OYUNU BENCE.DİKKATLERİ BAŞKA YERE ÇEKİP BİR OYUN İÇİNDE OLABİLİRLER.

  • HELAL OLSUN BAYKAL SANA16 Ekim 2020 11:49

    BÖLSÜN HELAL BAYKAL A, önce bekaroğlu, kılıcdaroğlu, yunus emre  imamoğlu vs. abd ci dinciler gitsin.. bölünen ATATÜRKÇÜ taraf gerçek  CHP olarak TÜRK MİLLETİNE hitap eder.  

  • Mucise Reis ;)16 Ekim 2020 11:45

    Kaynak... ? ah haber, kanale7,  :D anketler belliki muhalefeti yukarıda gösteriyor... Bırak chp yi, bütün muhalif partiler 1 kişi karşısında birleşebiliyor.. chp nasıl bölünsün bu durumda ? gerçekten atmasyon haber.. Baykal, zaten kendi derdinde meclisle bile işi yok , sağlık durumu ortada, :D magazın 

  • He canım he16 Ekim 2020 11:18

    :)))))) kendinizin bile inanmadığı şeyleri masaya getirmek komik baykal son kıyağını yapıp gideli seneler oldu ondan ancak emekli olur gderken kılıçdarıda alsın tavla vs oynarlar.

  • edy16 Ekim 2020 10:48

    chp den ayrılırlarsa ; iş bankası y.k üyesi, belediye bşk, m.vekili,  belediye ihalesi vs. gibi hayaller boşa gider. o yüzden kimse bir yere ayrılmazzzz. 

  • İzmir 18 Ekim 2020 20:04

    Doğru soz ama o milletvekil ve belediye baskanlarına kul hakkı ve herkese ölum tatacak kim ne derse desin Allah herkes yardım et sın

  • Ömer16 Ekim 2020 10:40

    Bir demiören yandaş medya klasiği daha! Akıllarına su kaçıralım, belki böyle şeye yönlendiririz! Bu geup bası yayını Her alanda iş başında!

  • Yavuz 16 Ekim 2020 10:38

    Hizmet hareketi Demirören grubu iş başında! Hürriyet yönlendirmesi! Ya tutarsa! Önce Muharem ince ile yönlendirmeler yaptılar, kitleleri yönlendiremiyince, tıtmafı! Şimdi baykal ile yönlendirmeler! Yeni denemeler!

  • mühendis16 Ekim 2020 10:38

    akp kalsın diye iktidar muhalefet ellerinden geleni yapıyorlar ekmeleddin adaylığı, gülün aday olarak düşünülmesi de  bunun kanıtı baykalın öne sürülmesi de inceye destek verilmemeside diğer kanıtlar

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU16 Ekim 2020 10:37

    CHP içindeki ender milliyetci sahsiyetlerden birisi Deniz Bayka idi.eğer deniz baykal yaşı biraz genç olup hasta olmasa chp nin yanlış yere gitmesini ve teröristleri destekleyen hdp ile asla işbirliği yapmaz ve yaptırmaz idi.boşluğu aranmaktadır.asla da şuanki isimler dolduramazlar.

  • Nedim16 Ekim 2020 12:12

    Acacu  o kadar da  değil!  28 şubat  dönemine kadar kerhen destekleyip ağzını açıp kapamasıyla yükselen faizler ve enflasyon vs. bozgunculuk hareketleri   bu günkü haline sebeptir.  Öyle ya da böyle olması gereken bir uzak görüşlülük olgunluk maalesef hiç bir zaman olmadı!  Chp nin bu duruma gelmesini o da istemezdi ama  baş sebebi ve sorumlusu bizatihi kendisidir.  Feto öyle yaptı!  Tamam da o niye böyle!  Yıllarca RTE ve ailesini izlediler ve hiç bir haltta bulamadılar. Zirve de durmak yürek ve iman ister.

  • acacu16 Ekim 2020 11:09

    İkiyüzlülüğün tarihini yazmışsın. Kimlerin kucağında büyüttüğü terörist cemaatin kumpasıyla istifaya zorlandığını da anlatsana.

  • Ozan16 Ekim 2020 10:33

    Hayal ürünü kurgular! Hürtüyet yandaş gazetesinin partisi eriyor, chp yükeeliyor diye, her türlü trollü yapıyor kendilerince!

  • Bir yorum16 Ekim 2020 11:26

    İzmir de kaç kişi istifa etti?  Haberin var mı?  Ayrıca asla  klasik solcu modeli falan da kalmadı!  Daima bölücülük asi begenmezük, istemezük gibi hırçın mahalle afiştesi tavırlarından bıktık usandık.   Ya adam olun bu ülkeye aiditiyetinizi ifade edin!  Ya da defolun gidin.

  • Türkoğlutürk 16 Ekim 2020 10:26

    Yaparım yapar.