E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakanımızı yedirtmeyiz---

Başbakanımızı yedirtmeyiz

Başbakanımızı yedirtmeyiz
16 Mart 2014 - 17:09 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, 17 Aralık operasyonun ardından devlet içine girmiş farklı yapılanmaların görüldüğünü belirtti

Seçim çalışmaları çerçevesinde Ankara'nın Mamak ilçesine bağlı Kayaş Mahallesi'nde esnafla bir araya gelen Babacan, 30 Mart seçimlerinin gerek Türkiye gerek Mamak açısından çok önemli olacağını söyledi.

Son aylarda yaşanan gelişmelerin ardından ülkede genel seçim havası oluştuğunu anlatan Babacan, seçimlerin ülkenin geleceği, demokrasisi ve istikrarı için bir sınav niteliği taşıdığını dile getirdi. Türkiye'nin son 11 yılda önemli bir değişim gösterdiğini kaydeden Babacan, birçok ülkenin Türkiye'nin elde ettiği kazanımları kendi ülkesinde de görmek istediğini belirtti.

Türkiye'nin elde ettiği başarıların bazılarının işine gelmediğini anlatan Babacan, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin ekonomik gücü ve bölgesindeki etkinliği bazılarını rahatsız etmeye başladı. Kendi içimizde başarıya sevinenler çok iken bir yandan kıskananlar, engel olmaya çalışanlar maalesef çoğaldı. Bir güç mücadelesi başladı. Son 3 ayda yaşadıklarımıza baktığımızda işin özünde biraz da bunu görüyoruz. Bu rahatsız olanlar bizi bölmeye parçalamaya çalışıyorlar. Biz, bir ve beraber olunca güçlü oluruz."

Türkiye'nin etrafındaki birçok ülkede iç karışıklıklar yaşandığını ve Türkiye'de de benzer bir oyunun oynanmaya çalışıldığını anlatan Babacan, milletin bu oyunu anladığını ve bir duruş sergilemeye başladığını ifade etti.

Ak kelimesinin "temiz ve lekesiz" anlamına geldiğine dikkati çeken Babacan, "Böyle yola çıkan bir partinin, yolsuzlukların ülkeye faturasını iyi bilen bir partinin yolsuzluklara göz yumması mümkün değil. Er ya da geç yanlışlık içinde olan hesabını verir" dedi.

Görünürde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ancak sonuçları itibarıyla milleti ve devleti hedef alan bir operasyona asla izin vermeyeceklerini dile getiren Babacan, böylesine kritik bir dönemde AK Partili belediye başkanlarının ve başkan adaylarının şahsi performanslarının yanı sıra Ak Parti'ye verilecek desteğin de çok önemli olduğunu vurguladı.

"Başbakanımızı kimseye yedirmemeliyiz"

Daha sonra Başak Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda Kırıkkalelilerle bir araya gelen Babacan, buradaki konuşmasında da eğitim, sağlık ve ekonomide elde ettikleri başarılardan söz etti.

17 Aralık operasyonundan sonraki süreç hakkında değerlendirmelerde bulunan Babacan, "Son olanlarda gördük ki maalesef devletimizin içine girmiş farklı yapılanmalar var. Bunun kimisi yargıda, kimisi emniyette, kimisi şurda burda. İçeriye yerleştikten sonra aleyhte çalışmaya başladılar. Hep beraber Sayın Başbakanımıza sahip çıkmamız gerekiyor ve Başbakanımızı kimseye yedirmememiz gerekiyor" diye konuştu.

Vatandaşlardan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'e seçimlerde destek vermelerini isteyen Babacan, programı kapsamında Bostancık Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Seçim otobüsünün içinden vatandaşları da selamlayan Babacan, Başak Mahallesi'nde bir iş yeri sahibinin daveti üzerine hizmete giren bir fırının da açılışını yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (41)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kıssadan hisse17 Mart 2014 17:51

    Bir gün Hz. Ali'nin taraftarlarının yoğun olduğu Küfe'den biri devesiyle Şam'a gelmiş, dolaşırken biri yanaşmış:- Ver o dişi deveyi bana! Tartışma büyümüş, Küfeli: "Bu deve benimdir, üstelik dişi değil, erkektir", demişse de anlaşamamışlar, iş Muaviye'ye yansımış, halk meydanda toplanmış, Muaviye, Küfeli ile Şam'da deveye sahip çıkanı dinledikten sonra, kararını açıklamış:- Bu dişi deve Şamlınındır! Sonra toplananlara dönmüş:- Ey cemaat, bu dişi deve kimindir? Hep birlikte bağırmışlar:- Şamlınındır! Küfeli şaşkın şaşkın, giden devesinin ardından bakakalırken Muaviye Küfeliyi yanına çağırmış:- Ey Küfeli, dinle! Sen de ben de biliyoruz ki bu deve senindir ve dişi değil, erkektir. Ama sen Küfe'ye dönünce gördüklerini Ali'ye anlat ve de ki:- Ey Ali, Muaviye'nin, dişi deveyi erkekten ayırt edemeyen, o ne derse evet diyen 10 bin adamı var! Ayağını denk al!

  • ye kürküm ye17 Mart 2014 17:51

    Ben insanların geceleri yatacak bir saçak altı bile bulamadıkları bir dünyada, başkalarının 500 metrekarelik malikanelerde yaşamasını anlamıyorum. Evsizler için ev, suyu olmayanlar için su lazım, ekmek lazım. Sen böyle bir dünyada özel uçağım olsun, oraya buraya gideyim diyorsun. Eğer herkes daha fazlasını isterse, birgün kimseye birşey kalmayacak.

  • maun suresi17 Mart 2014 17:51

    MAUN SURESİAnlamıRahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle. 1- Gördün mü o dine yalan diyeni? 2- İşte yetimi itip kakan odur! 3- Yoksulu doyurmaya teşvik etmez. 4- Fakat veyl o namaz kılanlara ki, 5- Namazlarında yanılmaktadırlar. 6- Onlar ki, gösteriş yaparlar. 7- Ve yardımlığı sakınır (zekatı vermezler). BENİ İŞSİZ BIRAKAN, YILLARCA YOKSUL BIRAKAN, İTİP KAKANLAR, ADALETLE HÜKMETMEYİP YANDAŞLARINI DOYURAN YEZİD ZİHNİYETLİLER SİZLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. ALLAH İLE ALDATAMAZSINIZ GERÇEK MÜSLÜMANLARI...

  • kadın17 Mart 2014 17:50

    Dün ekranlarda polisin kadınları yerlerde sürüklediğini ve kadınların ağlayarak bağırdıklarını görünce bunları düşündüm...Nasıl ki dinci istila işe kadının başıyla başladı...Cumhuriyeti geri almak da kadının o gözyaşıyla olacak...Göreceksin...Çünkü kadın erkeğe benzemez...Anneliği ona; acı çekmeyi de öğretti, korumayı da..Ve asla vazgeçmemeyi...Gidişiniz kadınların elinden olacak

  • dil yarası17 Mart 2014 17:50

    Kişinin kendi ayıplarını bilmemesi ve geri almaya gücü yetmediği şeylerle dil yarası vurması, onun cahilliğine yeter.

  • akıl17 Mart 2014 17:50

    Allah katında insanların en kötüsü cahildir. Zira cahil, Allah’ın, kullarına bağışladığı şeyden mahrum kalmıştır. O da akıldır.

  • gandhi17 Mart 2014 17:49

    ADALETSİZ REJİMİ, ADALETLE YIKINIZ.

  • voltaire17 Mart 2014 17:49

    HÜKÜMET HATALI İKEN HAKLI OLMAK ÇOK TEHLİKELİDİR.

  • tacitus17 Mart 2014 17:49

    HÜKÜMET YOZLAŞTIKÇA DAHA ÇOK YASA ÇIKARTIR.

  • ömer hayyam17 Mart 2014 17:49

    ADALET, EVRENİN RUHUDUR.

  • socrates17 Mart 2014 17:48

    SİZE NE YAPACAĞINIZI SÖYLEYEBİLİRLER, AMA NE DÜŞÜNECEĞİNİZİ ASLA...

  • SEN YEDİRME17 Mart 2014 17:08

    SEN YEDİRME AMA SENİN BAŞINI YİYECEKLER ONA GÖRE

  • KİMİ KANDIRIYORSUNUZ.17 Mart 2014 17:07

    KENDİNİZ İNANIYORMUSUNUZ ACABA BU SÖYLEDİKLERİNİZE? KENDİNİZ SÖYLEYİP YİNE KENDİNİZ İNANIYORSUNUZ... DENGENİZ BOZULDU VESSELAM. ÖNÜNÜZE GELENE SATAŞIYORSUNUZ

  • MECLİS17 Mart 2014 14:19

    YEMEDİYSENİZ, YİYENLERİN YANINDA NE İŞİNİZ VAR DİYE SORMAZLAR MI ADAMA ? MİLLETİ TEMSİL EDEN MİLLETVEKİLCİKLER, SEN DE BUNA DAHİLSİN BABACAN... YEMEDİK BİZ NAMUSLUYUZ DİYORSAN, HALKIN HAKKINI YİYENLERİN YANINDA NE ARIYORSUNUZ ?

  • YEMEK ÜZERİNE17 Mart 2014 14:17

    ANLADIM Kİ, SENİNDE BU TARAKLARDA GÖZÜN VAR. BİZ Kİ SENİ DÜRÜST BİR POLİTİKACI OLARAK BİLİRDİK. SEN DE Mİ O EUROLARDAN NASİPLANDİN ACABA ?

  • hata17 Mart 2014 12:38

    Cahil hatasını tanımaz ve ona nasihat edenin sözünü kabul etmez.

  • anekdot17 Mart 2014 12:38

    Yıl 1998. ‘’ Arkadaşlar ben bu ticareti Allah için yapıyorum. Battığıma göre demek ki bu milletin nasibi bu kadarmış ‘’ diyen bir işadamı vardı. O zaman düşündüm. Allah için ticaret nasıl bir şey diye..Allah’ı ticarete ortak etmenin Kur’an da ve İslam’ da yeri var mı ? Allah nasıl hissedar oluyor? Haşa Allah’a vergi mi ödüyorlar? Kazanınca kendi kerametleri oluyor da , kaybedince sorumlu haşa nasıl Allah oluyor ? Yıl 2014. Düşünce aynı, mantaliye aynı. Değişen hiçbir şey yok bu ülkede. Kimse kendini geliştirmek adına hiçbir şey yapmıyor ,okumuyor. Biri arkasından milyonlarca koyun ‘u Allah adıyla peşinden sürükleyerek yolsuzluğa devam ediyor.

  • müslüman17 Mart 2014 10:33

    İYİDE DENİLİYOR-YAZILIP ÇİZİLİYOR Kİ MALI GÖTÜRÜNLERİN HİÇMİ SUÇU YOKMUŞ,VE YANLARINA KARMI KALACAKMIŞ,YARGI NEREDEYMİŞ YARGI,

  • kale yikilmis17 Mart 2014 01:47

    Sn babacan ey el emin sifatli guzel zat! Oligarsizm bitsin sitaset sayesinde amuduyla goturme devri bitsin biz sizden bunu beklerken yikildik

  • Yeme içme Lobisi17 Mart 2014 00:26

    Bunlar da hiçbir şeyi yedirmiyorlar millete, hep kendileri yiyecekler :)

  • Byk17 Mart 2014 00:07

    30 milyon Euronun ne demek olduğunu açıkla sayın Babacan. Sıfırlamak ne demek .İktidardan düşünce açıklamak zorunda kalacaksın.

  • doğru16 Mart 2014 23:17

    yedirtmeyen yiyen bir kitle

  • :))16 Mart 2014 22:49

    Başbakanın,bakanların,bakan çocukları fazlasıyla yemişler...Biz Halkız. Bizlerde bu ülkeyi sizlere daha fazla yedirtmeyeceğiz...

  • Rıfkı16 Mart 2014 22:45

    Biz afrikalı yamyammıyız :)

  • ali16 Mart 2014 22:27

    Eğer yedilerse haram zikkim ammaaagel Gorki dumene geçecek kaptan yokki başka

  • tavsiye16 Mart 2014 22:27

    Sn babacan sizi el emin sifatinizdan hep sevdik, siz bari yapmayin..eger secimlerde yuksek oy cikarsa buyuk fonlar kol kesecek deniyor.. size badki yoksa on plana cikmalisiniz, oligarsizmi savunmak yerine.. Sizi seviyoruz ve ulke icin dogru neyse sizlerde dogruyu isteyin

  • ali16 Mart 2014 22:19

    aman uzak dursun bizden..siz yiyin onu

  • KÖTÜYE KÖTÜ DERİM.16 Mart 2014 21:53

    Bizler sandıkta yeriz sen merak etme bizlere güvenen akp liler aynı anda ters köşeye yatacaklardır nede olsa halen akp üyesiyiz gönderdiğiniz mesajlardanda artık bıktık.madem kendiniz<e okadar güveniyorsunuz ozamanda tekrar bizlerden akp üyeliği istesenize tekrar yenileyin diye sandık geliyor sandık sizler çok şımardınkız bunların acısınıda sizlere sandıkta yaşatacağız.

  • ALPEREN16 Mart 2014 21:21

    31 martta doğuda özerklik ilan ederlerse biz de ülkeyi yedirtmeyiz.

  • mesut16 Mart 2014 20:08

    çoban salatasız koyun eti yediriyormusunuz ?

  • alın sizin olsun16 Mart 2014 20:03

    biz de ülkeyi kimseye yedirtmeyiz

  • halit16 Mart 2014 20:03

    bu kardeşimiz dürüsttür

  • mehmet ali16 Mart 2014 18:42

    peki siz yiyin :):)

  • k.y16 Mart 2014 18:13

    Bizde GOLDAŞ ı yedirmeyiz.

  • vatandaş16 Mart 2014 17:57

    Hacı Ali yapma böyle şakalar ya...Kurbiyemi ki senin başbakanın yesinler yav...

  • T.C AKIN16 Mart 2014 17:56

    BİZ DOMUZ YEMEYİZ

  • el16 Mart 2014 17:41

    başbakanın kucağından mı söylüyorsun bunları?

  • nafi16 Mart 2014 17:36

    valla kurabiye etmişler, tapelerde görünüyor, elbet yiyeceklerdir, kıvama gelmeye başlamış baksana :))

  • Ak16 Mart 2014 17:34

    Babacan'ı hükümetteki en düzgün kişi olarak biliriz . Ancak ak ile karayı karıştırmamalı ve savunmamalı değil mi ?

  • hacı16 Mart 2014 17:30

    sen de yoldan çıktın, dürüstlüğünden şüphe etmeye başladım...senin de mi bir korkun endişen var?

  • ha huuu 16 Mart 2014 17:26

    merak etme yaa,zaten kendi kendisini yemeye başlamış :) :) :)