E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan Erdoğan Eskişehir'de---

Başbakan Erdoğan Eskişehir'de

Başbakan Erdoğan Eskişehir'de
07 Mart 2014 - 14:40 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan Eskişehir'de seçim çalışmalarına devam etti

Başbakan Erdoğan, Eskişehir'de Odun Pazarı meydanında partisinin düzenlediği mitingte halka hitap etti.

"Dik dur eğilme bu millet seninle" sloganları eşliğinde konuşmasını yaptı. İşte konuşmasının satırbaşları:

Şimdi birileri montaj diyecek. Şu muhteşem tabloya bakacaklar ve photoshop diyecekler. Burada montaj var mı? Bir kısım medya burada photoshop var mı? Taşıma su ile değirmen döner mi Eskişehir?

Siz de deyinki nazar etme ne olur çalış senin de olur. Bunlara bunu demek lazım. Bu CHP'nin ve MHP'nin gelen başkanları acaba buraya kaç kez geldiler? Belediyesi CHP olan genel başkan kaç kez geldi? 

Yapacakları açılış olursa gelecekler? Şimdi ben Eskişehir'e sesleniyorum. Oyunuzu hizmete mi vereceksiniz? Karıştırmayın o örgütle. Hizmet deyince Pensilvanya ile karıştırmayın. Aman karıştırmayın.

Biz eser siyaseti üretiyoruz. Eskişenir Belediye başkanı artık yorulmuş bitmiş bundan sonra ne yapacak? Demokrasiyle alakası yok birazdan belgelerle konuşacağım.

Montajı siz bilirsiniz ey paralel yapı.  Bizde montaj yok. Aziz millet kendisine hizmet edeni her zaman bağrına bastı, her zaman coşkuyla karşıladı. Merhum Menderes ilk demokrasi mitingini Eskişehir'de yaptı.

Son mitingini de burada yaptı. Valilik binasından halka seslenecekti ses sistemini bozdular. O gece Eskişehir'de kaldı, sabah Kütahya'ya giderken derdest edildi. Oradan da idama yürüdü.

Şimdi bunlar çakma Kemal olmak üzere hep el ele verdiler. Attıkları iftiralar yenilir yutulur gibi değil.

Ne diyor burada "Başbakanı dinleyen hangi derin devlet" diyor. Peki bugün ne diyor? Senin beraber yürüdüğün paralel yapı bay Kılıçdaroğlu. Dün her türlü hakareti yapıyordum şimdi seviyorsun. 

Burada da başbakanın dinlenmesi çok vahim diyor. O dinlemeleri hangi yüzle şu anda çıkıp mecliste anayasa suçu işliyorsun ve meydanlarda nasıl dinletirsin ya. 

Merhum anneciğimi ağzına dolayacak kalitede değilsin. senin karakterinin cibilliyetini ne denli bozuk olduğunu zaten bu ifadeler ortaya koyuyor

Sen Rahşan affıyla kurtuldun. Sen montajların kasetlerin getirdiği genel müdürsün. O kasetlerle önceki genel başkanının görüntülerle ortaya çıkarılmış videolalar oradasın. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kırmızı08 Mart 2014 00:13

    evinde 3 kuruşu olmayanlar için değil, yetim hakkını evinde depolayıp 1 milyar dolar civarı rüşvet parasını evinde saklayıp sonra korkudan sağa sola transfer edenler için kırmızı bülten çıkarılacaktır. buraya yazıyorum.

  • kazım07 Mart 2014 23:40

    sana oy vermiyceğimiz kesin.bavulunu hazırla.

  • urfala 07 Mart 2014 23:30

    BELEDİYE SEÇİMLERİNDE PARTİ ARANMAZ AMA CUMHURBAŞKANLIGINDA SENİNLEYİZ

  • Dürüst vatandaş07 Mart 2014 19:14

    Taşıma yandaşlar bakalım başbakanı nereye taşıyacak?

  • hizmet07 Mart 2014 17:50

    evet oyumuz hizmete ama hizmet yapıyorum diyerek çalıp çırpana asla.

  • gelişen türkiye07 Mart 2014 17:41

    menderes zamanında iletimiş şimdiki cagımızdaki gibi gelişmiş olsaydı halk dogru bilgilere ulaşa bilseydi bunlar olmazdı ...dogrulu ise iadei irtibar olmazdı

  • hahahaha...07 Mart 2014 17:36

    bakıyorumda yorumlara bu seçimlerden ümit kesilmiş. genel seçimlere hazırlık yapılıyor. siz yokmusunuz siz chp zihniyetliler :)))

  • bakalım07 Mart 2014 16:57

    köprüden önceki son çıkış zamanı yaklaşıyor seneye yoğun bir kaçış bekliyorum bu partiden

  • vatandaş07 Mart 2014 16:36

    son zafer seçimi

  • selim07 Mart 2014 16:35

    menderes sağ olup şimdi senin rakibin olsaydı kimbilir ne hakaretler yağdırırdın ! idama giderken arkasında halktan 10 kişi bile yoktu

  • cenk07 Mart 2014 16:27

    ekonomi iyi olduğu sürece % 40 ın altına düşülmez ama bugün yabancı bir rapor okudum ekonomi ile ilgili hoşuma gitmedi adamlar bayağı detaylı analiz yapmış riskli noktalar analiz edilmiş ve boş konuşmamışlar 2015 bu yıldan daha zor geçer o yıl seçimlerde oylar % 30 lara iner bu seçim atlatılır

  • mahmut 07 Mart 2014 16:08

    demogojide demirele ders verir noktaya ulaşılmış

  • vatandaş07 Mart 2014 16:02

    hep aynı masalları anlatmaktan bıkmadı halk artık senin cebini doldurmaktan başka iş yapmadığını biliyor..

  • göz07 Mart 2014 15:24

    ama Allah herşeyi görüyor, ve gördü. O'ndna hiçbirşey gizlenemez.

  • ali07 Mart 2014 15:15

    gelenler az olduğu için çok görünsün diye bir sokakta miting yapılıyor,adına da meydan diyorlar,Büyükerşen için yaş 7o iş bitmiş diyor,saf değil en azından,akıl yaşta değil!

  • gariban vatandaş 07 Mart 2014 15:06

    medyada böyle photoshop haberler yapmalarının nedeni halkın seçimlerde akpartiye verdiği oyların gerçek olmadığı yaygarasını yaymak için .cemaat örgütünün hedefi şuan bu

  • söz ün bittiği yer07 Mart 2014 14:50

    Devlet malından bir hırka bile aşıran savaşta ölse bile şehit olmaz" demiş hz. muhammed (s.a.v).