E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan Erdoğan: Başsavcı suçüstü yapmıştır---

Başbakan Erdoğan: Başsavcı suçüstü yapmıştır

Başbakan Erdoğan: Başsavcı suçüstü yapmıştır
27 Aralık 2013 - 18:33 borsagundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kendisini Atatürk Havalimanı'nda bekleyen partililerine seslendi

Başbakan Erdoğan az önce İstanbul'a indi. AK Parti'nin anonsçusu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması öncesi, otobüsün üstündeki bakanları anons ederken "Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdrim Naim Şahin" diyerek anons etti. Ardından 'eyvah' diyerek hemen düzeltti. Başbakan Erdoğan kalabalığa şu anda hitap ediyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nda kendisini karşılamaya gelen vatandaşlara hitap ediyor.

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları:

"Kardeşlerim bugün Sakarya’daydık. Gerçekten gerek Sakarya Üniversitesi gerek Sakarya Meydanı Bambaşka bir coşkuyu yaşadı bizimle birlikte.  Biz her şey den önce bizler biz mizacı bir oluşumu istismar edenlere sözümüz var. Asla oraya gönül verenlere bizim sözümüz olamaz." 

Kardeşlerim Türkiye bir değişimi bir dönüşümü yaşıyor. 11 yıldır bizden böyle bir sıçramayı beklemeyenler bizim böyle bir noktaya geleceğimizi tahmin etmeyenler oyunları bozulunca farklı yöntemlere başvurdular. Bu olay ulus bazda bir olay değildir, uluslararası boyutu vardır. Ama ulusal bazda da ne yazık ki bu işin taşeronları vardı. Siz isterdik ki aynı istikamete yönelen insanlar birbirini vurmasın. Biz ele ele vermeye mecburuz. Biz omuz omuza vermeye mecburuz.

Zira biz neyin kavgasını yapıyoruz. Tek mücadelemizi var. Önce insan sonra devlet. Biz sunu başardık. Devleti önceleyen değil insanı önceleyen bir anlayışı getirdik."

Bin size çok teşekkür ediyorum. Yola çıkarken söyledik ya biz bu millete efendi olmaya değil biz bu millete hizmetkar olmaya geldik dedik. Dikkat edin. Adını ne koydular. Yolsuzluk operasyonu koydular. Kardeşlerim. Bunun adını yolsuzluk operasyonu koyanlar yolsuzluğu içinde yaşana ta kendileridir.

Geçmişte nelerin olduğunu nelerin bittiğini bilenlerdenim. Biz damdan düşerek geldik atama ile gelmedik. Millet burada. Egemenlik yargının değildir, yürütmenin de değildir. Egemenlik milletindir, milletin.

Egemenliği milletin elinden alan, egemenlik yetkisi bana aittir diyen yargı bunun hesabını o da vermelidir.

Bu millete gönül veren, hizmetkar olan insanlar akla hayale gelmez dosyalar neticesinde tutuklanıyorsa, onları mahkum etme hazırlığı yapılıyorsa burada bir bit yeniği var.

Dün İstanbul Başsavcısı’nın yaptığı açıklama çok manidardır. Adeta suçüstü yapmıştır. Gizlilik dosyası olanları bu zat bu adam göndermediği gibi basına sızdırıyor. Evet bakıyorsunuz medya, bu medyanın da hangi odaklı olduğunu biliyoruz, bunların içinde yandaş medya da var sermaye ile birlikte odaklana medya da var. Şuanda isim vermeyeceğim vakti geldiğinde o isimleri de açıklayacağım. 

Sen gizlilik kararı olan evrakı medyaya sızdıracaksın. Başsavcı dosyayı isteyecek dosyayı getirmeyeceksin. Ondan sonra konuşulmaz. Kardeşim ben konuşuyorum. Ben konuşuyorum. Bu savcı kendisinden dosya alındığı zaman kalkıp İstanbul Adliyesi’nin önünde üniversite yıllarımızdaki o marjinal grupların militanları gibi basın bildiri dağıtıyorsa ben konuşuyorum.

Siz bugüne kadar böyle bir savcı duydunuz mu. Ne demek o gizlilik kaydı. Bir insanın suçluluğu tespit edilmediği sürece suçlu damgası vuramazsın. Siz bunu basına veriyorsunuz, bu insanlar hemen damgalanıyor. Ne deniyor. 100 milyar dolar devlet zarara uğratıldı. Ya hesap bilmiyorsun ya bu dünyadan haberin yok.

Zerre kadar kendinizi hukuk kurallarını tabi olmayı öğrendiyseniz bu iddialarını ispat edeceksiniz. 

Müfteri iddiasını ispatlamakla mükelleftir. İddianızı ispatlamazsanız? 

Bu iktidar yolsuzlukların iktidarı olsaydı IMF’ye borçları ödeyebilir miydi?  17 bin kilometre bölünmüş yol yapabilir miydi?  Bizden önceki iktidarlar acaba bunları neden yapamadı. Minareyi çalan kılıfını hazırlar. Bunlar şu anda çaldıkları veya çalmak istedikleri minarenin kılıfını hazırladılar hazırlıyorlar. Bunlarda her yol meşru. Bunlar ailelerin mahremine girecek kadar haysiyetsiz. 
Ana muhalefetin başındaki zat, genel müdür yolsuzluklardan bahsediyor. Eğer yolsuzluk arıyorsan o sende. Sen Genel Müdürken yaptığın yolsuzluk ortada. Rahşan Affı ile yırttın.

Sayın Baykal’ı sen bir kasetle götürdün. O kaset olmasaydın sen CHP’nın başında olmayacaktın.  Sen CHP’nin ihraç ettiği kişiyi, kalkıyordun orada raflardan yolsuzluk klasörü önünde boy boy resimler veriyordun. Ne oldu sana ki bu kadar dürüst adamsın, o klasörlerin önünde poz veren sen onu temize çıkarmak sertiyle onu İstanbul’a aday gösteriyorsun.

Utanmada parlamentonun içinden adam mı bulamadın müsteşarı bakan yapıyorsun diyor. Yetki bellidir. Bir başbakan parlamentonun içinden de yapar dışından da yapar. 

Sizden bir  şey istiyorum. Nedir o?  Şurada 90 günümüz var. 30 Mart yeni bir milattır. Yeni Türkiye’yi kurmaya onu inşa etmeye yeni bir milattır. Buna hazır mıyız. Kapı kapı dolaşarak bildiklerimizi anlatmaya hazır mıyız. Ama durmayacağız ha. Biz kardeşlerim birilerinin konuştuğu gibi konuşmayacağız. Biz yumuşak dil ile konuşacağız. Beddualarla konuşmayacağız. Çünkü bir Müslüman bir Müslüman a beddua edemez., Müslüman o kimsedir ki diğer Müslümanlar onun elinden ve dilinden emindir, salimdir. Dolayısıyla biz bu tuzaklar da gelmeyeceğiz. Bedduaya lanet duaya evet , duaya davet buna bakacağız.

Gezi’de ülkeye çok şey kaybettirdiler şimdi de bununla ülkeye çok şey kaybettiriyorlar. Faizin borsanın durumu ortada. Bunun hesabını nasıl verecekler. Dershaneler diye bir olay tutturdular onunla başladılar buraya getirdiler.  Bu olay dershane sürecinin devamıdır bunu bilin.

AK  Parti davasına gönül vermişlere sesleniyorum siz de gelin devletin okulları bize yeter başka bir şey istemiyoruz deyin.  

HAVALİMANINDA COŞKULU KARŞILAMA

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı, dünden itibaren sosyal paylaşım siteleri üzerinden "Yarın cuma, mübarek olsun. Yarın yeni Türkiye için istiklal mücadelesi veren Başbakanımızı karşılıyoruz", "Millete operasyon düzenlemeye kalkışan iç ve dış komploculara karşı, milletiyle birlikte sarsılmaz bir kale gibi duran Başbakanımızı karşılıyoruz", "Devlet içinde paralel yapılanmaya hayır", "Asla yalnız yürümeyeceksin", "Bu ülkenin sevdasısın", "Our hero Erdoğan" (sen bizim kahramanımızsın), "Sen bu milletin kabul olmuş duasısın" yazılarının yer aldığı fotoğraflı mesajlar atarak, partilileri saat 18.00'da Atatürk Havalimanı'na çağırdı.

Bu çağrılar üzerine Başbakan Erdoğan'ı karşılamak için Atatürk Havalimanı'na gelen AK Partililer, arama noktalarından geçerek, VIP Salonu önündeki alana alındı.
     
Coşkulu bir şekilde Erdoğan'ı bekleyen partililer, zaman zaman "Mücahit Erdoğan", "Dik dur eğilme, bu millet seninle" şeklinde sloganlar atıyor, Rabia işareti bulunan flamaları taşıyan katılımcılar, "Bedduadan gam, duadan adam doğar", "Asla yalnız yürümeyeceksin", "Rahat ol Türkiyem emin ellerdesin" pankartları da taşıyor.
     
Bu arada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve AK Parti İstanbul milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık, İsmet Uçma ve Harun Karaca da Atatürk Havalimanı'na gelerek, vatandaşları selamladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (43)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • borsacı oldular28 Aralık 2013 06:53

    Yasayla düzenmesi gerektiği ilkokul talebesince bilinen adli kolluk görevinin yönetmelikle değiştirlmek istemesini ancak bu işten anlamayan faiz lobisi veya dış güçler yönetmelkle değiştirmeye kalkabilirdi fakat yönetmelik hükümete ait borsayı şimdi faiz lobisimi/dış güçlermi düşürdü yoksa hükümetin yanlış adımlarımı düşürdü hükümet gezi parkınıyönetemediği gibi bu operasyonuda yönetememiştir bu bir.Sokakta on kişiinn bir araya gelmesine izin verilmezken nasıl oluyorda Başbakanın gideceği yerlere çağrı ile insan toplayıp miting yapılmaktadır.Bu ülkeyi germeye kimsenin hakkıda yetkiside yoktur.Siyaset yapıcaksan seçim meydanlarına çıkar yaparsın ülkenin tüm ferdini kucaklamaya hazır olmayan bir Başbakan vatanıma yakışmıyor.Beceriksizliklerine kılıf bulacaksın istediğin yerde istediğine haddinin bildireceksin sonra halk bankasının borsa değerinden yakınacaksın Borsanın düşmemesi için ne önlem aldında herkezi suçluyorsun Başbakan seni desteklediğim için kendimden utanır oldum.Hakkımı helal etmiyorum.

  • YILMAZZ28 Aralık 2013 01:02

    Hala yandaş medya diyor!!!savcı için söylediklerine bir bakın,,basın bildirisini kendi eliyle dağıtmasını suç gibi gösteriyor,,savcıların basın bildirisi yapma hakkı yokmu??o bildiriyi herhangi bir adliye görevlisine verip dağıttırsaydı kim ne diyebilirdi???mütevazilik yapıp kendi eliyle dağıtması kötü birşeymi??memleket karıştı tv lerde penguenler cirit attı ,demokratım diye diye bir hal olan başbakan ,işine gelmeyen haberi yapanı anında yandaş ilan ediyor..!!yaptığı konuşmalara bir bakın,hala müslüman edebiyatı yapıyor ve düşününki bu edebiyatıda varoluş nedeni müslüman kitleyi birarada tutmak olan cemaate karşı yapıyor..komikmi desek,traji komikmi desek,!!!,,ülke insanını biz ve onlar diyerek ikiye böldü ,yetmedi şimdide aynı dine inancı olan insanların dini bakış açılarını ikiye bölüp,,hangimiz daha çok müslümanız mücadelesi veriyor..dolar 2 liranın üstüne çıktı,borsa yerle bir oldu,ülkeyi yöneten,ekonomik anlamda tek yetkili olan hükümetin başbakanı, kendisinden başka herkesi bu durum nedeniyle sorumlu tutuyor!!...işin ilginç yanı ortada yolsuzlukla ilgili bir sürü iddia var,filler tepidikçe çimenler mahvoluyor, buna rağmen hala inadına akp diyerek mevzuyu sadece fanatik particilik bazında ele alarak , bahsettiğim bu çimenlerin içinde kendileri yokmuş gibi tezahuratlarda bulunuluyor..!!,,Türkiye dış politikası bitti.!avrupa ile ilşkiler taban yapmış durumda,sınır komşularımız bizi ciddiye almıyor,!...zamlar peşpeşe gelipte cebinizdeki paraların gece yatarken alındığını anladığınızda belki o zaman fillerin çiğnediği çimlerden biri olduğunuzu anlarsınız..!!GERÇEĞİ GÖRMEK İÇİN CANININ YANMASINI BEKLEYENLER İÇİN SÖYLENECEK SÖZ YOK.!!.!HEPİMİZ BU GEMİNİN İÇİNDEKİ YOLCULARIZ KAPTAN DEĞİŞİKLİĞİ OLSADA OLMASADA BU GEMİYLE YOLA DEVAM ETMEK DURUMUNDAYIZ....YÖNETİME TALİP OLUP BİZ BU İŞİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPARIZ DİYENLER BABAMIZIN OĞLU DEĞİL,ORTAYA ÇIKAN SORUNLAR SIRTIMIZDAKİ YÜKÜ ARTTIRDIĞINA GÖRE ,BU SORUNLARA NEDEN OLAN İNSANLARIN ADALETLİ ŞEKİLDE HESAP VERMESİNDEN YANA OLMALIYIZ,.VATANDAŞ OLARAK GÖZETMEMİZ GEREKEN EN ÖNEMLİ HUSUS BUDUR.!KAPİTALİST SİSTEMDE PARTİ BAZINDA FANATİK SAVUNMALAR YAPMAK ÇOK ANLAMSIZ,,,,SİSTEMİN İÇİNDEKİ PARTİLERİN TAMAMI, BU SİSTEMİN KURALLARIYLA YOLA DEVAM ETMEK ZORUNDADIRLAR,,VATANDAŞ OLARAK TEK DİLEĞİMİZ DÜRÜST DÜRÜST OLABİLMELERİDİR.!.!!Bu sitede paylaşımda bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.!!

  • Durmak Yok Yola Devam28 Aralık 2013 00:55

    Turkiye bu son yıllarda bircok alanda hep ileriye, doğruya, zirveye gidiyor. yola diken atanlara mayın atanlara dikkat edelim. Turkiyenin hızını kesmeyelim. Durmak Yok Yola Devam

  • sos28 Aralık 2013 00:51

    RTE'ye haddini bilmeyen diyen... Daha napsin 3 tane bakanini gonderdi adam. Ama yok. Sizin amaciniz adalet saglamak degil, kaos yaratmak.

  • efe28 Aralık 2013 00:16

    Türk Milleti tuzakları görebilecek düzeye ulaşmıştır artık.İktidar olmak isteyen proje üretsinler.Bizans oyunları değil.Durmak yok yola devam

  • MADEM HAKLISINIZ27 Aralık 2013 23:44

    NAÇİZANE TAVSİYE: AH AH, DİBİN DİBİNE VURUYOR ÜLKEMİZ VE AT İZİ İT İZİNE KARIŞTIRILIYOR SÜBLİMİNAL TEKNİKLERLE HARUT MARUT SİYASİ YETENEKLERİYLE...HUKUKTAN KORKAN HAK TAN BAHSEDEMEZ DİYE ATASÖZÜ VAR... RAHAT OLUN VE MADEM HAKLISINIZ GÜÇLENEREK ÇIKARSINIZ!

  • RUSSELL27 Aralık 2013 23:40

    Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." Bertrand Russell

  • RUH HALİ 27 Aralık 2013 23:34

    CNNTURK CANLIDA akşam sn başbakanın ruh hali bozulmuş denildi... Ben de araştırdım haddime asla değil tabii ki ve itham değil; ama garip bir sendrom gözüme çarptı(bu bulgu başbakana itham değildir ): Dunning–Kruger etkisi ya da Dunning–Kruger sendromu, Cornell Üniversitesinin iki psikologu Justin Kruger ve David Dunning’in tanımladığı bir algılamada yanlılık eğilimidir. Bu varsayımda iki bilim adamı, Türkçe'de "cahil cesareti" ile benzer "Yetkin olmayan insanlar, vardıkları yanlış sonuçlar ve talihsiz seçimlerin yanlışlığını anlayabilecek kapasiteye sahip değillerdir." görüşünü savunmaktadır.

  • ARTIK GERMEYIN 27 Aralık 2013 23:24

    SN BAŞBAKAN ÜLKEYİ HALKI GERE GERE İYİ YAPMIYORSUN! HEM BİRLİK BERABERLİK DİYORSUN HEM DE KUTUPLAŞTIRMA SON GAZ DEVAM EDİYOR (ŞAHSİ ALGIM BU MAALESEF)..YENİ TÜRKİYE DİYORSUNUZ ARTIK TARİF ETSENİZ DE BİLSEK GERÇEKLERİ VE SANDIKTA OBJEKTİF OLSAK HEP BİRLİKTE....

  • Ozgur27 Aralık 2013 23:19

    KALKINMA PARTİSİ SARMIŞ BURAYI UŞAKLAR PARANIZ FENA ERİDİ DİMİ ? MİLYAR DOLARLAR GÖTÜRÜLSÜN AMA SİZİN LOT LARINIZ DEĞER KAYBETMESİN DİMİ VAY BENİM GÜZEL KARDEŞLERİM ACINACAK HALDESİNİZ

  • Meclis27 Aralık 2013 23:13

    DŞ destek olmadan kimse iktidar olamaz ve muhafaza edemez bu böyle 1923 den bu yana

  • Ağa27 Aralık 2013 23:05

    Haddini bill. Yine aynı tavır aynı ayar Sn Erdoğan değişmez. O ağa diğer herkes parya. AKP eğer bu tek adam psikolojisini aşamaz ise batar

  • briffa27 Aralık 2013 22:53

    kimse ordan burdan toplama insanlar diye küçümsemesin,diğer partiler bu toplama işini bile beceremiyor....

  • inadina Akp27 Aralık 2013 22:49

    Inadina akp inadına recep tayyip erdogan.. Gerisi teferruat.

  • ulan başa kim gelsin onu söleyin27 Aralık 2013 22:34

    hele bi söleyin kimi seçelim. sanki çok güzel bir memleket devraldı akp. neler gördü bu memleket en masum dönem bu dönem. oyunuzu verin kime vereceksenixz çok voş konuşmayın dağılın...

  • ulan başa kim gelsin onu söleyin27 Aralık 2013 22:33

    hele bi söleyin kimi seçelim. sanki çok güzel bir memleket devraldı akp. neler gördü bu memleket en masum dönem bu dönem. oyunuzu verin kime vereceksenixz çok voş konuşmayın dağılın...

  • Dolar =2.15 TL27 Aralık 2013 22:05

    Sn.Başbakan korku içinde ve kendisine neler söyletildiğinin farkında bile değil, çevresini saran şakşakçılar önderliğinde mahşer vaktine doğru hızla ilerliyor.

  • berrak27 Aralık 2013 21:32

    dış güçlerden para ve akıl alanlar hiç bir zaman iktidarı göremiyecekler

  • ben27 Aralık 2013 21:14

    iyi hoş da.Oradaki kalabalığa ne oluyor.RTE ve yandaşları öyle büyük götürüyorlarki,ülkede yer yerinden oynuyor.Borsa tepe takla,döviz şahlanmış engel tanımıyor.o şakşakcılar da hala alkışlıyor.Onlara ne oluyor.Acımak gerekir zavallılara

  • Alp Motun27 Aralık 2013 21:02

    Haddini bilmeyen varsa O da RTE dir.Hiç rüşvetten,suistimalden,imar hilekarlığından...bahsediyor mu?Böyle boşbakan olmaz.Türkiye'nin kötü kaderi ....

  • anonymous27 Aralık 2013 20:54

    hee coşkulu karşılama, ordan burdan toplama adamlarla karşılarsınız ustanızı..yanımızdan içi kadın dolu kağıtahane belediyesinin otobüsü geçti üzerinde de erdoğanın kocaman afişiyle.. her yol var sizde be nasıl bir tür çıktınız siz böyle ya :))

  • şefik27 Aralık 2013 20:47

    başbakanım bütün hırsızlar dolandırıcılar rüşvetçiler olarak sizinle gurur duyuyoruz.eksik olmayın sayenizde ülkede duble yolsuzluklar yapılabiliyor.

  • boş konuşma27 Aralık 2013 20:36

    ne kadar boş bir konuşma kim yiyecek bu masalları hırsızlıkta iş üstünde yakalandınız artık ne deseniz boş..ilk seçimde yolcusunuz..

  • yaşar27 Aralık 2013 20:29

    başbakanı halk seçti suçlu yada suçsuzsa halk yargılasın ..başbakanı halk getirdi halk indirir ...hodri meydam hodri sandık ....

  • hakkı27 Aralık 2013 20:26

    yeter artık susuyoruz sabrımız taşıyor ...erdoğanı yiyemeyeceksiniz..yargınızıda hukukunuza alın bir taraf ınıza

  • Ahmet 27 Aralık 2013 20:20

    HAASN HÜSEYİN MEHMET LANNN GENEL YAYIN YÖNETMENİNİ ARA HEMEN PENGUENLERİ HAZIRLASINLAR HEMEN HEMEN SOKAK KARIŞTI

  • Gerçek27 Aralık 2013 20:19

    Sonunda başbakanın yine kazanacağından hiç şüphem yok, zira ülkenin %50 si kendisi tarafından güdülüyor maalesef.

  • kenan27 Aralık 2013 20:16

    dik dur eğilme bütün hırsızlar dolandırıcılar rüşvetçiler seninle..

  • kemal27 Aralık 2013 20:14

    Babam derdiki bu dünyada ya arsiz olancan yada hirsiz..Bir tarafta hirsizlar bir tarafta arsizlar...Allah bu milleti bu iki cevredende biran önce kurtarsin ...Allahim sen senin adinla kendine itibar ve cikar saglayanlari kahret

  • hacı27 Aralık 2013 20:13

    evet açıklıyorum serkanın 1 milyon oy hakkı var ve çok kaşındık hepsini erdoğana verecek? biz naptık Allah ım? adamı çok kızdırdık.. hangi mücahit hırsızlık yapar? hangi müslüman hırsıza destek olur? Allah hangi hırsıza şahitlik eder? birinizin de kafası birazcık çalışsın be birazcık

  • serkan27 Aralık 2013 20:05

    Madem çok KAŞINDINIZ.. ve söylüyorum.. Daha öncede olduğu gibi " BUGÜN " ÇOK DAHA FAZLA kararlılıkla benim TARAF 'ım, bu "ZAMAN" 'ın mücahidi ERDOĞAN 'ın yanıdır.. ALLAH(c.c) şahidim olsun..

  • Halit27 Aralık 2013 20:02

    PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR DEMİŞ NASRETTİN HOCA İM ÇOK PARA VERİRSE MİTİNG ALANINI DOLDURUR

  • hacı27 Aralık 2013 19:38

    index gibi miting alanlarına gidenlere 10 liraya slogan öğretip yolluyorlar gerçi bunlara 2 kelimelik sloganı ezberletmek bile zor, kafa yok ki

  • hacı27 Aralık 2013 19:37

    bir gün de şu adamı aydın, aklı başında, eli yüzü düzgün birileri karşılasın, 10 liraya tutulan cahil cühela ordusu karşılıyor, ucuz paralı asker, değerleri bile yok

  • MUSTAFA27 Aralık 2013 19:35

    helal olsun amma millet iyi uyutduyor hırsızın bu kadar yüzsğzğnü görmedim arkadaş

  • MUSTAFA27 Aralık 2013 19:34

    hırsızlar meydana ya bu millet koyun yada hırsız çevresinden

  • ali27 Aralık 2013 19:15

    MİLLET YALAKA OLMUŞ..

  • HALK YEMİYOR ARTIK27 Aralık 2013 19:10

    Yine masal anlatır bu koyunlarda dinler...

  • ne söyleyecek acaba27 Aralık 2013 18:56

    ne söyleyecek iç güçler dış güçler faiz lobisi diyecek ama bunların kimler olduğunu söylemeyecek...yani anlatan aynı masal aynı dinleyenler aynı...

  • YAKHAN27 Aralık 2013 18:52

    YA ALLAH BİSMİLLAH ALLLAHU EKBER

  • babula27 Aralık 2013 18:49

    30 yaşına gelmeden milyon dolarlar içinde yüzenler gemicik yüzdürenler kürdistan isteyenler yeşil dolarları ayakkabı kutularında tutanlar haydi meydana.

  • kamil27 Aralık 2013 18:44

    bütün hırsızlar rüşvetçiler dolandırıcılar meydanda olacak demekki..

  • index27 Aralık 2013 18:43

    dik dur eğilme bu millet seninle...